sizinde fikrinizi sormak istedim sizce kunt ve hitmachine şu anda kapışsalar hangisi keser?? yorumlarınızı bekliyorum
kunt........vs.......hitmachine
cvp yazacak yokmu beyler yazın tartışalım(ama sakın yazmayın yazacaklar hiç okumasın daha ii)
ben hitmachine nin klanını bilmiyorum resimi varsa gönder ama bence kunt
ben şöle düşündüm hitmachinenin çok fazla canı var undy alınca yaklaşık 15k oluo bunu duydum(arklar%atmışlar) amakunt da çok sağlam asas ve ii kombo yapıyor indirebilirmi ki canını ,
ha bide ark söyledi ne kadar doğru bilmiyorum kunt +9 dw +9 shart almış diolar
yorum yokmu beylerrr
okuyanlar lütfen cvp yazsın beyler fikrinizi söleyin çok zor deyil
Büyük ihtimalle HitMachine alır ditye düşünüorum ama kunt ta boru değil
Kunt wewiuer clanının başkanı Hitmacinede wewiuerdeydi ben wewiuerdeydım Kuntun sözleri şunlar Kimse Birbiri ile arena yapmayacak demıstı clan no arena Yapmaz EGER YAPARLARSA kunt Ezer Gecer .................................................... ama hitmacinede cok saglam
kunt indirebilcek mi ki hitmachine nin cnaıunı buffsız 9-10k arasında canı var adamın
HitMachine Alır
quote:
Orjinalden alıntı: frıghtBoY
kunt indirebilcek mi ki hitmachine nin cnaıunı buffsız 9-10k arasında canı var adamın
oha uçma 79 lvl adamda buffla o kadar can var ve warrior kunt alır tabiki 4everkunt
yaw ne dion bak kuzenim gözüm önğünde kıtıbıyoz var hitmain nin biraz daha kötüsü ona % attı parazit attılar adama ondan sora attı % yi 750 damage vurdu
Kuntun clanı weiwuer 1.sırada Hitmachinenin clanı ise weiwu3r 4.sırada
Kunt alır...
sen klana göre mi yorum yapıosun ben lvl 70 de g5 klanda olup lvl 50 de g3 klşandaolan admı da gördüm
zenginin mali zugurdun cenesi
quote:
Orjinalden alıntı: frıghtBoY
ben şöle düşündüm hitmachinenin çok fazla canı var undy alınca yaklaşık 15k oluo bunu duydum(arklar%atmışlar) amakunt da çok sağlam asas ve ii kombo yapıyor indirebilirmi ki canını ,
ha bide ark söyledi ne kadar doğru bilmiyorum kunt +9 dw +9 shart almış diolar
15 k can olması gibi bi ihtimal yok bence cüknü
benim betadaki 80 lik wariorun bile Full +3 unique takılarla 9,5 K canı oluodu
HİTMACİHE eskıdende o unicklerı sılınınce fıs kaldı ve kunt la en son vs sinde kunt arenayı yalatıyodu hıtmacihe ye ve hitmacihe suan k1ng klanın da atmayın lutfen calamıty ini clanı