Bu araçlardan hangisi aileye uyar ? Ben Logan MCV düşünüyorum ama sizinde görüşünüzü almaz isterim.
yeni kasa city olabilir.. fiorino olmaz kesinlikle.. mcv'de güzel değil pek.. eski kasa corolla sw,verso olabilir.. eski zafira olabilir.. merivalara da bakınız.. caddyler konforu bakımından çok rahattır.. golf plus'a bakınız.. oyak indirimi var grand scenic'te..
quote:
Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.
yeni kasa city olabilir.. fiorino olmaz kesinlikle.. mcv'de güzel değil pek.. eski kasa corolla sw,verso olabilir.. eski zafira olabilir.. merivalara da bakınız.. caddyler konforu bakımından çok rahattır.. golf plus'a bakınız.. oyak indirimi var grand scenic'te..
Adamın kafası zaten karışık iyice çorba yaptın sen de
city
quote:
Orjinalden alıntı: ardent_boy
city
Hocam onun da tipi kayık ya.
accent era al...on numara araç
şirkette logan var bazen kullanıyorum logandan uzak durda ne alırsan al konfor 0 motor sesini çok alıyor ön takımı sağlam
hiç kullanmadım ama logan,eradan fiorino'dan konforlu rahat bir araç olarak düşünüyorum eğer binek amaçlı olarak kullanacaksanız tahminim sizi tatmin edecektir
Ben era dizel diyorum. Harika bir motoru 5 yıl garantisi var.Servis bakım masrafları da en ucuz olan markalardan biridir.Arka amortisörlerle alakalı bir şikayet var onun haricinde kronik bir sıkıntısını duymadım.