Şimdi Ara

Sizce Hangisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum bana güleceksiniz ama benim 35 milyona kadar param var. Ben 2+1 almak istyorum. Ses kartım Creative Vibra 128 (Creative Vibra 128 PCI değil) . Size iki sorum olacak. Ama önce bir şey söylemek istiyorum, lütfen dalga geçmeyin, para biriktir falan demeyin çünkü biraz ses istiyorum... Çok kaliteli olmaz ama napayım bunlarla idare etcez.

1.Soru Creative Vibra 128 2+1 çalıştırır mı?

2.Soru Sizce Hangisini seçeyim bunlar benim hepsiburada.comdan bulduklarım bildiğiniz başka şeyler varsa yazın 35 milyona kadar. biliyorum creative, philips filan olmaz tam kalite olmaz ama alt sınıfın en iyisini soruyorum.

Ürünler
    A-4 TECH SPA-AS15 880W 2+1 SPEAKER
    FRISBY M-300D 1200W AHŞAP SPEAKER
    JAZZ J6936 2,1 SPEAKER
    SENFONY SV-1300 2+1 1300W SPEAKER
    SNOPY SN-1250 2+1 1250W SPEAKER
    SNOPY SN-1300 2+1 1300W SPEAKER
    SUPERPOWER SP-410D 2+1 SPEAKER
    Snopy 2+1 1200W Speaker
    Ozaki EM688 2.1 Hoparlör
    Ozaki EM98723 2.1 Hoparlör
    Sanrupid Sr-2800 900W 2+1 Flat Woofer
    Diana Ka-220 2000w 2.1 Hoparlör
    Comep SPC-SP29000A 2500w 2.1 Hoparlör
    Everest ES-20 1200w 2.1 Hoparlör
    Frisby M-300D 300w 2.1 Hoparlör
    diğer beğendiklerinizi siz yazun...

• 2.el temiz bi şey alsana
  • 2.el almak istemiyorum. Hoparlorde 2.el olmaz zaten zor bulunur.Sence hangisi ihsan çavuşum...
  • hadi cevap lütfen bügün alacam ben bulursam microlab 2+1 olmazsa fribsy,snoppy düşünüuorum
  • 35 milyona kadar alacağın hoparlorden bişey bekleme bence.Yazdıklarının hepsi üç aşağı eş yukarı aynıdır.Hangisinin tipi şekli hoşuna gidiyorsa onu al.
  • ben marka olarak kesinlikle bunların arasından sanrupid derim. eğer resimleri varsa bu hoparlörlerin sana şunu öneririm fiyatıda tam sana göre sanrupid mavi ahşap kasa(1+1)
    model:sr-60d
    inanılmaz bası var.
  • sizce snoopy nasıl yada frisby
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisini almalıyım ?
    13 yıl önce açıldı
    hangisi??
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karar verdim jazz 2+1 alıcam nasıl
  • jazz en iyisidir
  • naapıyorsun DUURR...
    elektronik pazarını gez, elektronikten anlayan hiç arkadaşın yok mu, kendiniz evde ufak bişiler yapın ucuz hoparlör, kabin alın monte edin, hazır olanlardan daha iyi ses cıkar ve daha zevkli olur...
  • hiç tanıdık yok hem zaman yok onla uğraşacak ne arkadaş ne zamanım ver ben JAZZ J6936 2,1 SPEAKER almaya karar vedim 22 dolar+kdv sizce bu ürün nasıldır. Ayrıca internet üzerinden hangi sitelerden alabilirim hepsibuarada yok
  • sevgili forum kardeşi benim dediğime bakmadıysan bakmanı ısrarla tavsiye ederim madem daha almamışsın pişman olma. ben çok hoparlör aldım denedim bana güvenebilirsin....
  • Azıcık para daha ekleyip philips'in A2-310 2+1 sistemi var sesi çok iyi onu tavsiye ederim, creative'in Inspire 2500 2+1 modeli de iyi ses veriyor fiyatları da aynı, biliyorum fiyatları vereceğini söylediğin rakkamı nerdeyse 2ye katlıyor ama birkere alınınca hoparlör çok uzun süre kullanılıyor. 1.soruna gelince 2+1 leri hertürlü ses kartı çalıştırır, tek çıkışla bağlanıyorlar.
  • yazdıkların arasında kesinlikle Sanrupid almanı tavsiye ederim :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.