Şimdi Ara

Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi (mi8) arayuzunu cok seviyorum ama zenfone 5z de de stereo hoparlor ve kaliteli bir 3.5 mm kulaklik girisi var. Muziksever biri olarak hangisini onerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3WakePig -- 21 Ağustos 2018; 20:27:12 >



  • yazdığına göre cevap verirsem bence asus. ama hangi xiaomi derse biri o zaman bakmak lazım. çünkü her ikisinin de ses konusunda özel çalışmaları var. mesela şurda güzel bir konu var.https://www.androidcentral.com/heres-how-dirac-enabling-xiaomi-create-better-audio-products
    yine de asus ağır basıyor gibi geldi bana. xiaomi' yi modeline göre incele ve al derim. hatta incele sonra test et ve karar ver. biraz okudum yanlış anlamadı isem xiaomi de modele ve kulaklık seçimine göre ses de değişiyor gibi okudum. bana biraz karışık geldi. gerçi her telefonun kendi kulaklığı var. şu bir gerçek ki iphone nun kulaklığı bence çok iyi. mesela samsung c9 un kulaklığı de telefonun ses kalitesi de vasat. vasat ne ki berbat




  • Kusura bakma hocam. Yazmayi unutmusum. Xiaomi mi8 modeli. Evet ben de bircok yabanci site ve forumlardan takip ediyorum.Linkteki makaleyi de okumustum. Ama bir turlu karar veremedim. Ikisinin de fiyat ve tasarim hemen hemen ayni sayilir.
  • Stereo hoparlörden dolayı Zenfone 5z daha önde ayrıca Xiaomi yazılım olarak eksiği çok, arayüzü güzel olmasına rağmen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.