Şimdi Ara

Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Dostlar

    2 hafta önce ilk arabamı (2010 fiesta 1.4 benzinli otomatik) aldım. Araba ile ilgili bilgim yok denecek kadar az :) Araçta herhalde ilk lastiklerin ikisi (Michelin Pilot Sport 195 50 r15 82v) hala duruyor. Diğer ikisi ise Kumho Ku31 Ecsta Spt 195/50R15 82V ile değiştirilmiş geçen sene eylül ayında.

    Eski olan Michelinleri değiştireyim diyorum ama ne alacağıma karar veremedim. Alternatiflerim ;

    1. CONTINENTAL ContiPremiumContact 5

    2. CONTINENTAL ContiEcoContact 5

    3. PIRELLI Cinturato P1 Verde

    4. Michelin 195/50 R15 82T TL ENERGY SAVER + GRN

    Araç şehir içi kullanılıyor genelde. 10-12 litre/km yakıt tüketimi. Haliyle bu rakam çok yüksek. O nedenle yakıt performansı iyi bir lastik mantıklı bir tercih olabilir. Mudanyada pek kış olmuyor senede bir hafta anca. O nedenle kış lastiğine gerek yok. Çevremdekilerde kullanmıyor zaten. Birde acemi olduğum için acemiye uygun bir lastik tercih etmek en doğru seçim olabilir. Senede maksimum 7-8 bin km kullanacak biri için sizce hem yakıtı çok yaktırmıcak hem acemiye uygun olacak bir lastik olarak ne önerirsiniz?







  • Enerjy saver kullandim lastikler guzel ama cok cabuk ve cok fazla havalari iniyordu 30 basiyorum 5gun sonra 24 e dusuyordu.lastikler yakit tuketimini pek etkilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Energy saver nispeten düşürür yakıtı. Ancak özellikle yağmurlu havalarda dikkat. Continental çok iyi yol tutar ama azıcık fazla yakabilir. Lastiklerin markasından ziyade hava basınçları daha çok etkiliyor yakıtı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.