Şimdi Ara

Sizce hangi RAM i alsam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su an elimde kingston hyperx 2gb 1600 mhz ram var.Aynısından bi tane daha eklemeyi düşünüyordum, nerdeyse aynı fiyata başka başka marka 4gb 1600 ram gördüm fakat markayla ilgili bilgim yok.Sizce alttakilerden hangisini alsam g-skill nası bi markadır bi sorun yaşatırmı.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-khx1600c9ad32g-2gb-hyperx-genesis-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=40546

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-12800cl9s-4gbrl-4gb-ripjaws-1600mhz-ddr3-cl9-15v-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=51566

• gskill çok kaliteli güzel bir ürün ama kıngston alırsan daha uyumlu çalışırlar o yüzden ben kıngston öneririm
  • Uyumlu çalışırlar derken? Ram ile ilgili çok bilgim yok açıklarmısınız.Ayrıca g-skill olan 4gb ?
  • her marka ram birlikte çalışır hiç bir sorun olmaz ama aynı marka ramler daha uyumlu daha verimli olurlar ben kaç gb olduğuna dikkat etmemişim pardon kardeşim o halde gskill almalısın kardeşim ama bütçen var ise 2X4 gskill alırsan çok güzel olur ama böyle de gayet güzel bir performans artışı olur ama tekrar söylüyorum uyumsuzluk gibi birşey söz konusu değil ama aynı marka ramler daha verimli çalışır ama bu farkta öyle gözle felan fark edilmez çok az birşey farkeder ben ilk başta kıngstonları 4 gb sandım o yüzden kıngston dedim yoksa tabiki 4 gskill 2 gb kıngstondan iyidir marka olarakta bence gskill daha kaliteli bir ürün kardeşim uzun lafın kısası sen 4gb gskill al
  • Yardımın için çok teşekkürler kardeşim yarın inşallah pc yi upgrade edicem :)
  • hayırlı olsun kardeşim önemli değil güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    11 ay önce açıldı
    hangi DELL'i almalıyım?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.