< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sizce hangi motoru almalıyım.

-
-
Zamanında r25 sahibi olmuş birisi olarak r25 derim.
Fakat yakıt olarak yedek parça olarak cbr250 den daha pahalıdır.
Benzinin pahalı olduğu bir ülkede bütçene göre hareket etmeni tavsiye ederim, aksi takdirde rahat rahat binemezsin.
-
Cbr 250 nin krank la ilgili sorunları olduğunu öğrendim ve r25 almaya karar verdim. Yorumunuz için teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senelerdir foruma girmiyordum. Merak ettim gireyim dedim, bu konuyu gördüm yazmak istedim :)
iki motorun da 250 cc olması, ikisini aynı kılmıyor diye düşünüyorum. Cbr250'nin tek silindir oluşu ciddi bir dezavantaj diye düşünüyorum. Titreşime tahammülüm yok benim zira. Mt25 çift silindir olmasından mütevellit daha iyi bir seçenek olur. Ancak ikinci el alacaksanız ince eleyip sık dokumanız lazım. Kullanıcı profili bir hayli bozuk 250cc motorlarda zaten. Üstüne mt25 kullanıcısı çok daha haşin ve agresif kullanıyor genelleme yapacak olursak eğer.
üstteki arkadaşın da dediği gibi parça ve yakıt anlamında mt25'in altından kalkabilecekseniz cbr'a bakmayın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X