Şimdi Ara

Sizce hangi motoru almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba forum da yeniyim, ben yaklaşık 9 yıldır motor kullanıyorum ama 9 sene kullandım diye usta değilim. Yeni motosiklet alıcam aklımda honda cbr 250r yada yamaha r25 var ama malum piyasa aşırı yüksek sizce hangi motoru almalıyım, siz ne önerirsiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zamanında r25 sahibi olmuş birisi olarak r25 derim.

Fakat yakıt olarak yedek parça olarak cbr250 den daha pahalıdır.

Benzinin pahalı olduğu bir ülkede bütçene göre hareket etmeni tavsiye ederim, aksi takdirde rahat rahat binemezsin.

• III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Cbr 250 nin krank la ilgili sorunları olduğunu öğrendim ve r25 almaya karar verdim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senelerdir foruma girmiyordum. Merak ettim gireyim dedim, bu konuyu gördüm yazmak istedim :)

iki motorun da 250 cc olması, ikisini aynı kılmıyor diye düşünüyorum. Cbr250'nin tek silindir oluşu ciddi bir dezavantaj diye düşünüyorum. Titreşime tahammülüm yok benim zira. Mt25 çift silindir olmasından mütevellit daha iyi bir seçenek olur. Ancak ikinci el alacaksanız ince eleyip sık dokumanız lazım. Kullanıcı profili bir hayli bozuk 250cc motorlarda zaten. Üstüne mt25 kullanıcısı çok daha haşin ve agresif kullanıyor genelleme yapacak olursak eğer.

üstteki arkadaşın da dediği gibi parça ve yakıt anlamında mt25'in altından kalkabilecekseniz cbr'a bakmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangi araç ?
    2 ay önce açıldı
    Hangi Saati Alayım Sizce?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.