Şimdi Ara

Sizce hangi marka arabayi almaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fransada yasiyorum araba almak istiyorum ama bir turlu karar veremedim 3 aydir. fikir ve bilgilerinizle su yazdigim araclar arasinda bana fikir beyan ederseniz cok sevinirim.
    2009 opel insignia dizelmotor 160beygir - 75 bin km ile 100 bin km arasi -9bin euro ile 11 bin euro arasi degisiyor
    2005 model 525d dizel 177 beygir - 150 bin km ile 180bin km arasi -11bin ile 13 bin euro arasi degisiyor.
    2008 passat cc tdi 170 beygir -150 bin km ile 180bin km arasi -11bin ile 13 bin euro arasi degisiyor.
    2008 audi a4 tdi 140 beygir -140bin km ile 160bin km arasi -11bin ile 13 euro arasi degisiyor fiyatlar.
    2006 audi a6 2.7 tdi -150 bin km ile 180bin km arasi -11bin ile 13 bin euro arasi degisiyor.
    bu araclar arasinda kararsiz kaldim arkadaslar. Kimi km dusuk ve yasi genc olarak beni cezbederken kimi marka kalitesi ve piyasadaki yeriyle aklimi celiyor fakat karar veremedim bir turlu. sizce hangisini almaliyim. Butcem max 13bin euro. Sizce hangisi olmali ve neden?

• Biz bilemeyiz.

Fransa piyasasi baska

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar çok pahalı ya

• Şöyle bi pazar gunu fransa sokaklarinda hangi araclar varmışş mini bi gezim ile konu acmaniizi bekliyoruz ss li

Şaka bi yana benzin mazot kac para orda vergiler falan vs.d sartlari bilmiyoruz ki yorum yapalim
  • ub900 U kullanıcısına yanıt
    Audi A6
    Ve
    Bmw 5
    Derim.
    .
    A4 yeni kasa ise, A4 de düşünülebilir.

• Fransa sokaklarinda renault peugeot ve citroen gorursunuz genelde ve suruculeri %90 fransiz yada araptir, geriye kalan lux ve alman araclarinda muhtemelen bir Turk, portekiz yada fransiz yaslilarini gorursunuz :)
    -mazot 1.30 €
    Arac icin her hangi bir vergi yok iki yilda bir muayene zorunlu bu kadar. Birde zorunlu trafik sigortasi var oda 40 liradan baslayip opsiyonlarina gore 200liraya kadar gidiyor. Alacagim arac icin aylik 130€ gibi bir sigorta bedeli odeyecegim hirsizlik, yangin, kaza, olum, cam kirilmasi vs gibi opsiyonlar var icinde.
  • 12.000 € ile A6 alınacak günler görebilecekmiyiz biz
    A6 > 5.25 > A4 diyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi kabloyu almaliyim?
    2 yıl önce açıldı
    Hangi kulaklığı almaliyim
    19 sa. önce açıldı
    Hangi anakarti seçmeliyim?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ub900

Arkadaslar fransada yasiyorum araba almak istiyorum ama bir turlu karar veremedim 3 aydir. fikir ve bilgilerinizle su yazdigim araclar arasinda bana fikir beyan ederseniz cok sevinirim.
    2009 opel insignia dizelmotor 160beygir - 75 bin km ile 100 bin km arasi -9bin euro ile 11 bin euro arasi degisiyor
    2005 model 525d dizel 177 beygir - 150 bin km ile 180bin km arasi -11bin ile 13 bin euro arasi degisiyor.
    2008 passat cc tdi 170 beygir -150 bin km ile 180bin km arasi -11bin ile 13 bin euro arasi degisiyor.
    2008 audi a4 tdi 140 beygir -140bin km ile 160bin km arasi -11bin ile 13 euro arasi degisiyor fiyatlar.
    2006 audi a6 2.7 tdi -150 bin km ile 180bin km arasi -11bin ile 13 bin euro arasi degisiyor.
    bu araclar arasinda kararsiz kaldim arkadaslar. Kimi km dusuk ve yasi genc olarak beni cezbederken kimi marka kalitesi ve piyasadaki yeriyle aklimi celiyor fakat karar veremedim bir turlu. sizce hangisini almaliyim. Butcem max 13bin euro. Sizce hangisi olmali ve neden?

valla yazdıklarına göre en mantıklısı insignia gibi duruyo hem fiyat hem km hem model yılı açısından. keza tüketimi de diğerlerinden azdır diye tahmin ediyorum.

• hocam ya böyle konu açma yada açtıysan fiyat belirtme insanın morali bozulur.
    13 bin euro ya tc piyasasına göre corolla, fluence, focus, civic öneririz
  • İstek mutlak ''Dizel'' ise dünyanın en iyi dizelini tercih etmeniz daha iyi olur..

Tercihen 2006 Mercedes E220 CDI , E270CDI yada E320CDI

''Üretilen en dayanıklı dizel araçlardan biri'' ile kendinize hak ettiğiniz değeri verebilirsiniz.

LINK >>http://www.gizmag.com/go/4003/

Dünyanın en uzun ömürlü motoru 4.6 milyon KM ile yine bir Mercedes >>http://www.worldcarfans.com/104092910195/proverbial-longevity-in-46-million-kilometers

Sanırım bunlar birer ''Rastlantı'' olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 7 Ocak 2014; 1:39:12 >

• ilk geldigimde bende sok oldum arkadaslar fiyatlari gorunce :)
    Turkiyeden geldigimde 150binde bir arac icin cok diye dusunurken gordumki 350binde hala turkiyeye gidip gelenler var. Dizel tercih ediyorum geldigimde ilk aracimi benzinli aldim cok yakit az km sorunu vardi. Suan vw bora var 5bine aldim 3sene once 130binde suan 200bine geldi 1.9tdi.
    Keske bizimde bir arabamiz olsa yerli ucuzda binsek ama nerdeee benzinin vergisi maliyetinden palali zaten ;s
    Mercedes dusundum bende basinda e280 bakdim genelde ama tipi pek icime sinmiyor. Bu gidisle karar vermekde cok zor gibi :)
  • şöyle bi baktimda euro 4 lira olsaaa gene ucuz gene ucuz

• İnsignia memnun eder diye dusunyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 7 Ocak 2014; 7:28:10 >
  • Mercedes dünyanın her yerinde aynıdır, 3 mesaj üstteki yoruma katılıyor Mercedes diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 7 Ocak 2014; 11:23:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.