Şimdi Ara

Sizce hangi ekran kartı olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MEVCUT BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ

İŞLEMCİ: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL
    RAM: TWİNNOS 2 GB 800 MHZ DDR2
    EKRAN KARTI: VGA SAPPHİRE HD2600PRO 512 MB DDR
    ANAKART: ASUS M2A-VM 690G AM2 S940DDR
    KASA: C.MASTER ELİTE RC330 KKP1
    MONİTÖR: SAMSUNG 932B 19 LCD 1280*1024 MAX

HD 5750 HD5770 EKRAN KARTI SİSTEME UYARMI POWER SUPPLY YI ARTTIRMAK GEREKİR Mİ?

SİZİN EKRAN KARTI TAVSİYENİZ NEDİR?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bende de aşağı yukarı benzer sistem var anakartına baktım pci express 1.0 herhalde. Psu kaç watt ? ikinci sorum eğer ekran kartını alırsan kasaya sığar mı?

o ekran kartını alırsan bandwitdh'den kaybedeceksin. pci express 2.0 2 kat fazla bant genişliği sağlıyor anakartın biraz daha ileri model olsaydı bu verimlilik açısından bir artı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N

bende de aşağı yukarı benzer sistem var anakartına baktım pci express 1.0 herhalde. Psu kaç watt ? ikinci sorum eğer ekran kartını alırsan kasaya sığar mı?

o ekran kartını alırsan bandwitdh'den kaybedeceksin. pci express 2.0 2 kat fazla bant genişliği sağlıyor anakartın biraz daha ileri model olsaydı bu verimlilik açısından bir artı olurdu.

Bende ekran kartı almadan anakartımın pci-e 2.0 desteklememesine takmıştım fakat baktığım testlerde hiçte takmam gereken bir durum olmadığını gördüm.5770 daha iyidir gerçek bir 450w power varsa çok çok yeterli gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 22 Haziran 2011; 16:48:59 >
  • arkadaşım
    anakart ile alakalı çok fazla bilgim yok ama bir arkadaşım hd 5670 olur gerçek 350 watt psu var arttırmanada gerek yok dedi. bende almışken hd5750 veya 5770 alıyım diyorum ama 1280*1024 monitör çözünürlüğüm var örneğin pes veya diğer oyunlarda çok fazla fark edermi ben bu sistem ile şuandada pes 2011 i açabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilengineer58

arkadaşım
    anakart ile alakalı çok fazla bilgim yok ama bir arkadaşım hd 5670 olur gerçek 350 watt psu var arttırmanada gerek yok dedi. bende almışken hd5750 veya 5770 alıyım diyorum ama 1280*1024 monitör çözünürlüğüm var örneğin pes veya diğer oyunlarda çok fazla fark edermi ben bu sistem ile şuandada pes 2011 i açabiliyorum.

Pes zaten harika bir pc isteyen oyun değilki diğer oyunlardan kastın nedir onuda söylesen daha iyi olurda ne olur ne olmaz sen 5770'i düşün
  • HD 5750
  • Bendeki hd5750 230 watt sahte psu ile sorunsuz çalıştı.350 watt gerçekse yetecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Bendeki hd5750 230 watt sahte psu ile sorunsuz çalıştı.350 watt gerçekse yetecektir

230v olmasın o
  • Arkadaşım kaç tane konu açıyorsun aynı mevzu için...2 farklı konu başlığı, içerik ama aynı...PCI Express 2.0 desteği olmayan bir ekran kartı alman gerekiyor.
    HD 5750 PCI Express 2.0 destekli anakartta çalışır, senin anakartında çalışmaz...
  • 230v değil watt ...kullandığım için söylüyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.