Şimdi Ara

Sizce gelmiş geçmiş en iyi Futbol oyunu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Namco'nun yıllar önce çıkarmasına rağmen şimdiki futbol oyunlarından daha kaliteli olan Football Kingdom oyunu.
  • Pes 09 ve fifa 2008

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total Soccer. Halen daha kuzenimle ne zaman bir araya gelsek fifa, pes yerine bunu oynarız Çok eğlenceli bir oyun, sensible soccer ve kick off un gelişmişi denebilir. Netten bulursanız kesinlikle tavsiye ederim. Falso vermek ayrı bir keyif bu oyunda

• Pes 5 - Pes 6 - Fifa 11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Football Kingdom
    2. Pes 6
    3. Goal 3
    4. İnternational Superstar Soccer
    5. Sensible Soccer
    6. Fifa 99
    7. Fifa 98 RTWC
    8. Fifa 2012
    Football Kingdom Pes 6 harika oyunlar Ps3 üzerinde oynuyorum yeni nesil oyunlardan soğutur bu iki oyun grafik takıntınız yoksa.

• ,
     Sizce gelmiş geçmiş en iyi Futbol oyunu?
  • PES 6

FIFA 98

Microprose Soccer

Emlyn Hughes Soccer
  • Unutamadığım tek oyun : GOAL 3
  • best of the best

we8 (pes4)

bir de japon spikerlisi vardı hey gidi günler be..

• Gol 3

• Oyunları eskisi ile kıyaslayarak degil dönemine ve bana yasattıgı eglenceye göre söylüyorum sadece

Pes 6 eglenceli ve akıcıydı top fizigi sutlar cok zevkliydi hala oynayanları var
    Goal 3 cok eglenceli bir oyundu tamamen arcade muz şutu falan vardı ülkelere göre adamları şimşek hortum alır götürürdü.
    Fifa 09-10-11 bu seri fifanın yükselise gectigi dönem biraz tiki taka üstünlügü vardı oyunda ama bugünkü gibi hız ( pace) odaklı elestirilen fifalardan cok daha iyiydi.
    Fifa street ps2 döneminde gercekten basında cok zaman gecirdim kesinlikle güzel bir seri.

• Pes 14 efsaneydi

• 4 tane favorim var .

FİFA 99 - Eğer yanlış hatırlamıyorsam , maçları gerçek 90 dakika oynatıyordu . Abimle efsane maçlar yapardık. 20-30 gol olurdu :)
    Winning Eleven 2002 - Abim evlendikten sonra maç oyunlarını bırakmıştım ama kuzenim elinde cd ile çıkıp gelene kadar . Bu efsane bizim evin oturma odasında tam 2 sene oynandı
    Pes 2006 - Yine abimin beni playstation cafeye götürmesiyle bu canavarla tanıştım. Dinamikler bombaydı , efsane oyun yapmışlardı . Cafeler de bu cengaver için sıra bekleniyordu .
    FİFA 2007- Bu oyunu bilgisayar da oynadığım için tuş kombinasyonuna alışamayıp 2 ayda bırakmıştım . Yada tek başına oynamak eğlenceli değildi .
    PES 2011 - Bu oyunun Arsenal kadrosu efsaneydi . Clichy solda , ileri de wallcot , ( sağ kanat mı oluyor acaba .d ) ortada pas manyağı fabregas , van persie , arshavin ,eboue 2011 en hızlı takımıydı . Çok yuvalar yıktı .

• Goal 3 hala arada oynarım

• PES 6 efsanedir
  • FIFA 2015 bence. Resmen football oyunlarına yeni bi imaj kattı.

• We 9
  • Sensible soccer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oynadığım futbol oyunu ISS 2, hiçbir şekilde unutamam. Kalbimde yeri ayrıdır.

PES serisinin her oyununu severim
  • Goal 3 tabiki de, biride çıksa şunu adam gibi remake yapsa da biz de deliler gibi yine oynasak. Hayır anlamıyorum zor da olmaz şunu yapmak. yıllar yılı bu kadar insanın dilindeyken niye yapmaz kimse.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.