Şimdi Ara

Sizce fiyat pahali mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2018 model Clio, otomatik vites, 1.2 TCe turbolu. Sadece on tampon degismis ve kaputta ufak bir lokal boya var. 2022'den 26k TL trameri var ve tamiri Renault yetkili serviste yapilmis. Araba 60k km'de. Joy paket (cruise kontrol vs olmasina ragmen arka camlar cevirmeli, tam emin olamadim). Tum bakimlari serviste yapilmis epey temiz durumda.

840k TLden pazarlikla 790a cektim. Sizce alinir mi? Ekspertizde motorda bir sorun cikmadi internette yag eksiltme ve yakmadan bahsedilmesine ragmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bunu ben de cok sordum. Sanirim uzun sure yuksek devirde kullaninca basinc ve sicakliktan dolayi yag eksiltme yapiyormus. ChatGpt 2016 oncesi daha yaygin oldugunu 2. fazda iyilestirme yapildigini soyledi ama bilemedim.

Test surusunde bayagi iyiydi hizlanmasi filan 120 beygir oldugu icin. 1.0TSi Polo'lara gore epey atikti araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.