Şimdi Ara

SİZCE EYT'Lİ SEÇMENLER 28 MAYIS'TA KİME OY VERECEK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda benim gibi EYT kapsamında emekli olan var mı ? Çok şükür AKP hükumeti beni 45 buçuk yaşında EYT kapsamında emekli yaptı ve aynı zamanda çalıştığım için aylık gelirim 20 bin TL' yi buluyor bu gelirde İstanbul'da yaşadığım halde çok rahat yetiyor ama ben yine de inşallah 28 Mayıs''ta oyumu Kemal beye vereceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EYT'li olup maaşa bağlanan kişi sayısı belli. Bunların en az %70 i tayyibe verir. Geriye kalan %30 luk kesim çevresindeki durumun farklında olup kk'Ya verir. Asıl kk'ya veren kitle ise staj/çıraklık + 5000gün mağdurları.

• EYT 'liyim. Ümit Özdağ ne derse o. Bizim oyumuz satılık değil. İlkelerimiz var.

• omerosmanoglu O kullanıcısına yanıt

Bugün ilkelerinizi millet çok güzel bir şekilde gördü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Neden , sizin düşünceniz yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deníz kullanıcısına yanıt

Yok.

KK'ya oy istiyor Ümit bey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çevremde EYT'll olduğu için siyasi fikrini değiştiren görmedim. Bununla birlikte seçim sonrası gelecek üst üste zamlar ile emekli maaşı 1990'lı yıllardaki gibi ancak sigara parasına yetecek.

Fakat halkta güzel bir mantık var, bir sorun olduysa AKP hükümeti yapmış olsa dahi bunu yine Erdoğan çözer mantığı.

Bence Erdoğan dışında biri gelirse tıpkı Tanzimat Fermanı yaptırımı gibi yaptırımlarla gelen IMF'e ona buna borçlanma dönemine gireriz.

Bu sefer ki tanzimat fermanı halk değil de İsrail odaklı Ortadoğu üzerindeki rolümüze ilişkin duruşumuza göre verilen borç olur. Yoksa IMF de borç vermez.

• 15 bin lira bayram ikramiyesi mi, 2000 lira cep harçlığı mı? karar ver emekli.

• Tabikide reislerine verecekler çıkarlarını düşünürler her zaman

• EYT işini ilk dillendiren kimdi? Meral babaanne! Buna arka çıkan gaz veren, bunu seçim vaadi haline getiren kim? Kılıçdar dede!

Bunlar söylenirken, "yok öyle çift maaş, hem çalışayım hem emekli maaşı alayım, yok öyle bir dünya" diyen kim? Haşmetlü hünkarımız Erduvan!

Bu iki zat bu kadar dillendirmese ve bastırmasaydı, Erduvan EYT falan çıkarmazdı.

EYT'liler kendini birine borçlu hissediyorsa bu kişi Erduvan değil, Meral Akşener'dir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.