Hocam, eğer gerçekten Din ile yönetilseydik, işler Daha da farklı olurdu, örneğin; İran'da, "Bildiğim kadarıyla", Normal, bildiğimiz polisin yanında birde Ahlak polisi var, ne yaptıklarını hemen izah edeyim; örneğin parkta, açık alanda öpüşen genç, evlenmemiş çiftler olduğu zaman, Bu ahlak polisleri hemen bunları alıp, cezaevine atıyor, peki bizde böyle bir yasak varmı... |
sizce erkek adam ağlar mı (anket) (2. sayfa)

sizce erkek adam ağlar mı (anket)
(En Son Oy Tarihi: 6.11.2021)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Hocam, eğer gerçekten Din ile yönetilseydik, işler Daha da farklı olurdu, örneğin;
İran'da, "Bildiğim kadarıyla", Normal, bildiğimiz polisin yanında birde Ahlak polisi var, ne yaptıklarını hemen izah edeyim;
örneğin parkta, açık alanda öpüşen genç, evlenmemiş çiftler olduğu zaman, Bu ahlak polisleri hemen bunları alıp, cezaevine atıyor, peki bizde böyle bir yasak varmı...
Alıntıları GösterSence böyle bir yasağa ihtiyaç var mı ?
Sana ne milletin ne yaptığından? Öpüşmek, sevişmek suç mu? İran gibi ülkelerde sevgilinle dolaşamıyorsun, elinden tutamıyorsun..
Pakistana gittim bizzat gördüm, otobüste yanyana oturamıyorlar.
Benim ahlakım bana yeter, namuslu yaşamayı devletten öğrenecek değilim. Asıl namussuzluk "aaa öpüşüyor ... vışş..." diye içi giden, gözüyle sokakta kadınları rahatsız eden kekolar, gün içinde gördükleri ile her akşam banyoda hayal kuran karaktersizlerdir.
Benim eşim, çoluğum, çocuğum bu tip kekolar, dinci herifler yüzünden sokakta şort giyemiyor. Bunlar yüzünden hava kararınca yürüyüşe çıkamıyor.
Benim idealim olan Türkiye de, görücü usulü evlilik, birliktelik yok. Herkes hayatını geçireceği kızı/kadını kendi bulacak, ben bir erkek olarak eşimi kısıtlamak zorunda kalmayacağım, şunu giyme, etme demeyeceğim, yada kendisi de bunu giyersem sağ sağlim eve gidemem" diye düşünmeyecek.
Ahlak polisiymiş. Hadi ordan, fetö okullarında, süleymancı yurtlarında, badem bıyıklı hocaların, (hatta Pqueen adlı twitch yayıncısının otobüste 50 yaşlarında bir amca tarafından uğradığı tacizi anlattığı bir video var) erkek kız demeden taciz ve tecavüz etmeleri mi normal?
Neden benim kadınım başörtü taksın ki? O kadının saç telinden bile azan hayvan oğlu hayvanlar at gözlüğü taksın? Şu sıcakta vantilatörlü evde otururken .ıçımız terliyor, hangi akıl sırf kadın diye baş örtü taktıracak? ..... neyse.
Neden din ile yönetilen ülkeler geri? Neden din ile devlet işleri birbirinden ayrılmıyor ? 1600 lü yıllarda ingiltere(saxonlar) de cennetin anahtarı satılıyordu. Günümüzde de müslümanlık ile yönetilen ülkelerde aynı şey yapılıyor.
Dini yaşamak isteyen içinde yaşayacak kardeşim, Atatürk'ün ayırdığı din/devlet işini, bir araya getirirsen, hayalini bile edemediğimiz otellerde kalan bürokratlar, mafyanın açıklamasına bağlı kalan bir ekonomi ile, Türk genci her zaman işsiz-aç kalıp, PC toplama, PS3-4-5 alma hayalleri kuracak, ve yine kendine bürokrat diyen at hırsızı damat diyecek ki; "PS almak lükstür".
Sonra biz şükür edeceğiz öyle mi? Bizim vergilerimiz, oylarımızla bizi s.ktiler yıllarca!
Erdoğanın bir caps i var. Diyor ki; -Bak şimdi, "Sübhannallah" diyeceğim, unutacaklar.,
Ben nerede dini/arapça kelimeleri ağzından düşürmeyen insan gördüysem, hepsinin bir b.ku çıktı.
Dini içinde yaşamayı öğrenemediler, kendileri gibi sarık giymeyip, günceli, teknolojiyi, dünyayı, zevklerini ve tatlarını takip edenleri kafir ilan ettiler.
Yaşadığım/duyduğum çok olay var. Yurtlarda kalan arkadaşlarım vardı, anlatıyorlardı.
Neyse, sadece yaşadığımı anlatayım kısaca;
Kuzenim geceleri taksicilik yapıyor. Ünideyken kuzenin nöbetine beraber gidip, orada çay kahve içip takılıyoruz. Taksi sırasında durağın eskilerinden, 1 metre sakalı olan bir "hacı" var.
Otobüs geldi, yolcular indi. 2 tane yolcu yürüyor durağa.
Bu herif ne dese beğenirsin?
-Şu ablayı ben bırakayım, ehe ehe ehe.
***Abla dediği, 20 yaşlarında üniversite öğrencisi***
O anda ayarım kaçtı, birşey dememek için çıktım, kuzen anladı durumu, bu böyle ne dediğini bilmiyor dedi.
Ama düşünsene? Senin anan, kardeşin de taksi kullanıyor. 60 yaşında, 1 metre sakallı herif 20 yaşında, torunu yaşında kız için nasıl bakıyor?
Erkek muhabbetinin de bir sınırı var. İşte böyleleri asıl .rospu cocuğu, ertesi gün, yada namaz saatinde abdestini alıp bismillah maşallah demesini de biliyor, ve kendine müslüman diyor.
Kimse de gelip gerçek müslümanlık öyle değil ama demesin, gerçek müslümanlığı çok biliyorsan içinde yaşa, sessizce yaşa, ve milletin, devletin önünü kesme. Git şeriatle yönetilen bir ülkede yaşa.
Ben doğru düzgün namaz kılmayı bilmem, bayramdan bayrama mezarlık ziyareti yaparım, ama her ay düzenli barınak ziyareti yaparım, çevremde yardıma ihtiyacı olan varsa yardım ederim, tek başına yürüyen kız gördüğümde öyle hayvan gibi bakıp, göz hapsine almam; 1.5 yıldır burs verdiğim öğrencim var (gelirim düşük olmasına rağmen!).
Şimdi ben müslüman değil miyim? Ben cennetlik değil miyim?
Olmayayım zaten. 1 metre sakalı olup, hayatında bir canlıya iyiliği dokunmamış, bismillah süphanallah demekten başka birşey yapmayan adam müslümansa, ben değilim. Olmayayım da zaten.
Yazardım daha, bu konudan 3 cilt roman çıkar, ne gerek var ki? Örümcek kafalı adam 1. paragraftan sonrasını okumayacak bile.
-
@fearless , yasaklamış cevap yazmamı arkadaş, belki de bloklamıştır.
Yazık, üzüldüm gerçekten haline. Yanlız bu kadar nefsi çeken bir "insan" isen, o işi yapan yerlere git, rahatla. Hayatta herşey sex değil, yaşın küçük olduğunu düşünüyorum, o yüzden ah bir milli olsam, hayat bana güzel diye düşünüyor olabilirsin.
Hayat zor, Türkiye de kazanmakta, yettirmekte zor.
Çok beğeniyorsan dini ve dinci yaşamı, buyrunuz efenim gidin İran, Pakistan,Irak gibi ülkelere. Pakistan bildiğin şeriatle yönetiliyor, senin kafada insanlar, evlenirsin 3 günde bir tanesiyle olur biter. Oradaki kızlar aileden şiddette görüyor, vizyonsuz, kaçıp kurtulmayı bekleyen kızlar. Türk vizesi ve oturma izni onların gözünde değerli, Türk erkeği diye atlarlar üzerine emin ol ;) (Gittim, biliyorum, atladılar da :) ) -Karachi, Lahor, Multan illerine git, Türkiyeye ne kadar çok gelmek istediklerini anlayacaksın. Kaldığım otellerdeki adamlar kız kardeşleriyle evlenmemi bile istediler
(Bizim gibi insanlar, ve bizim gibi vizyona sahip Atatürk ilkelerine sadık insanlar olduğu için değerli, sakın reis yüzünden sanma, reise kalsa pakistandan farkımız kalmazdı
)
-
Erkeği kadını yok insan olan ağlar.Duygusuz insan boş insandır...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kucağında sevdin biri can verdi zaman ağlarsın..
anneannem kucağımda can verdi..
dedelerimizin nenelerimizin kıymetini bilelim kardeşlerim.
-
kardeşi soru bile bence saçma, böyle düşünen gençlik var mıymış halen şaşırdım. cevap çok basit.
insan olan ağlar.
hayvanlar bile ağlıyor.
bizim kedilerimizden biri ilk doğumunu yaptı.
4 minik yavrusu oldu, ilk 2'si, 1.gün, diğer 2 si de sıra ile diğer günler öldü. ben ölen yavruları aldım ve bahçemize gömdüm.
kedimiz son yavrusu ölünce, yuvasına tek başına geçti ve ağladı.
evet ağladı kardeşim ağladı. gözlerinden yaşları süzüldü ve patisi ile temizledi. 1 gün yas tuttu gibi geldi bana..
----
şimdi soruyorsun erkek adam (insan) ağlar mı diye..?
-
ERKEK ADAM AGLAMAZ LAN
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X