bence asla ağlamamalı |
sizce erkek adam ağlar mı (anket)

sizce erkek adam ağlar mı (anket)
(En Son Oy Tarihi: 6.11.2021)
-
-
up
-
neden ağlamamalı ?
-
ağlar
-
Oda insan ağlayabilir erkek kız olması farketmez herkesin duyguları var güleriz ağlarız seviniriz bu insanlığın doğasında var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BroteinCineden ağlamamalı ?
erkeğin doğasında güçlü olmak vardır
ağlayacaksa da gizli gizli içer , ağlar, dağıtır kafayı vurur yatar ertesi gün daha güçlü olarak ayağa kalkar
-
Malesef bizim toplumumuzda, erkek adam AĞLAMAZ, erkek adam YAPAR, .. gibi yüzlerce örneği olan dayatmalarla, ağlayarak duyguları yaşamanın yanlış olduğunu, ağlayanın zayıf gibi göründüğü bir toplum olduk.
Bunun sebebi yönetim şeklimiz, din (kadın 2.sınıf) ve kurtlar vadisi pusu vb. gibi diziler, medya.
Hem eşitliğin savunulduğu bir toplum, hem de erkek-kadın boşanınca, erkeğin yıllarca nafaka ödediği bir toplumuz. Nafaka ödeme mantığı sadece şeriatle yönetilen toplumlarda var, ve çok nadir durumlarda, çok parası olan partnerin, çocukları için ödediği nafaka durumları var. Yani çocuk için nafaka normal, olmalı da. Ama bakirelik nafakası? Hadi ordan..
Erkek adam da ağlar kardeşim, hem de öyle bir ağlar ki, dünya üzerindeki bir çok kızdan çok daha güzel ağlar, içten ağlar.
Erkeklerde timsah gözyaşı diye birşey görmedim, ilişki sonrası ağlayan, yaşadığı başka problemler yüzünden ağlayan arkadaşlarım oldu. İlişki sonrası benim de ağladığım oldu.
Önemli olan "bak ben ağlıyorum! meme verin bana!" mantığı ile ağlamamak.
Derdin mi var? Çağır 2-3 arkadaşını, açın rakınızı, dertleşin. Kardeş gibi gördüğün, herşeyini anlatabildiğin, sana değer veren insanlar, o an senin göremediğin şeyleri görebilir..
Üzüleceksen de, ağlayacaksan da, dışarıya karşı sert durmak zorundasın. Yoksa milletin ağzı torba değil ki büzesin? Ağlak diye adın çıkar
Ağlamak insana iyi gelir, bazı şeyler canını çok yakıyorsa, bunları hafifletir. Farklı yönlerden bakarak problemini çözmene, atlatmana yardımcı olur.
Psikoloğa gidecem, çok bunaldım diyen arkadaşlara her zaman, sen gel 1 büyük açarız diyorum, genelde hiç biri de psikoloğa gitmiyor. Genel olarak, bir gözü saatinde, aklı akşam ne yiyeceğim olan, saatlik 300 500 lira para alıp dert dinleyen, arkadaşımı hayatında daha önce görmemiş, tanımayan birisi ne kadar faydalı olabilir ki?
(Tabii ki klinik vakalar ve ilaçlı tedavilere lafım yok, en azından benim mantığım böyle)
Ben şanslı bir adamım, annemle babamla bile oturup içebiliyorum. Benim mutluluğumu önemseyen 2 den fazla arkadaşım var çevremde. Haliyle ağlasam da, gülsem de, dostlarım ve ailemle yapıyorum herşeyi.
-
Siz hiç aglaya aglaya osbir cektiniz mi?
Erkeklerin gözyaşı bezi yok da benim mi haberim yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 28 Haziran 2021; 22:58:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hagh
Siz hiç aglaya aglaya osbir cektiniz mi?Pipin mi yara oldu wtf
Yok hocam yanlış anladin, ağlatacak bir durumda bile ağlayarak cektiniz mi anlaminda sordum
Erkeğim ve ağlayabiliyorum. Benden daha erkek olduğunu iddia eden varsa çıkarsın göstersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 28 Haziran 2021; 23:12:0 >
Kamusal alanda ağlamak bir yetişkin için baya çirkin duruyor cinsiyet fark etmeksizin. Ağlayacaksanız kapalı kapılar ardında sevgilinizin omzunda ağlayın, ha karşı cinsin karşısında da ota bka ağlamayın bence, güçsüz gözükürsünüz. Bence en iyi kız arkadaşınız yanında gerçekten ağır bir sorunun üstüne ağlarsanız kız size aşık olabilir.
Normalde üzülürsün, içinde duygu birikir, karşı koyarsın, boğazın düğümlenir falan filan hani ağlayacaksan da geliyorum der ama hayatımda sadece bir kere istemsizce ağladım. O da ilk çocuğumun doğduğu andı. Bir anda insanın omuzlarına öyle bir sorumluluk biniyor ki hayatının geri kalanında ne yapacağın hakkında hiçbir fikrinin olmamasından dolayı diye düşünüyorum, bir anda istemsiz bir ağlama geliyor. İkinci çocukta aynı etki olmadı mesela, çünkü artık kısmen ne yapacağını biliyorsun. Muhtemelen bütün babalar ilk çocuğunu karşısında görünce ağlamıştır diye düşünüyorum.
-
ağlasa da kimseye göstermez
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChevyLacettiMalesef bizim toplumumuzda, erkek adam AĞLAMAZ, erkek adam YAPAR, .. gibi yüzlerce örneği olan dayatmalarla, ağlayarak duyguları yaşamanın yanlış olduğunu, ağlayanın zayıf gibi göründüğü bir toplum olduk.
Bunun sebebi yönetim şeklimiz, din (kadın 2.sınıf) ve kurtlar vadisi pusu vb. gibi diziler, medya.
Hem eşitliğin savunulduğu bir toplum, hem de erkek-kadın boşanınca, erkeğin yıllarca nafaka ödediği bir toplumuz. Nafaka ödeme mantığı sadece şeriatle yönetilen toplumlarda var, ve çok nadir durumlarda, çok parası olan partnerin, çocukları için ödediği nafaka durumları var. Yani çocuk için nafaka normal, olmalı da. Ama bakirelik nafakası? Hadi ordan..
Erkek adam da ağlar kardeşim, hem de öyle bir ağlar ki, dünya üzerindeki bir çok kızdan çok daha güzel ağlar, içten ağlar.
Erkeklerde timsah gözyaşı diye birşey görmedim, ilişki sonrası ağlayan, yaşadığı başka problemler yüzünden ağlayan arkadaşlarım oldu. İlişki sonrası benim de ağladığım oldu.
Önemli olan "bak ben ağlıyorum! meme verin bana!" mantığı ile ağlamamak.
Derdin mi var? Çağır 2-3 arkadaşını, açın rakınızı, dertleşin. Kardeş gibi gördüğün, herşeyini anlatabildiğin, sana değer veren insanlar, o an senin göremediğin şeyleri görebilir..
Üzüleceksen de, ağlayacaksan da, dışarıya karşı sert durmak zorundasın. Yoksa milletin ağzı torba değil ki büzesin? Ağlak diye adın çıkar
Ağlamak insana iyi gelir, bazı şeyler canını çok yakıyorsa, bunları hafifletir. Farklı yönlerden bakarak problemini çözmene, atlatmana yardımcı olur.
Psikoloğa gidecem, çok bunaldım diyen arkadaşlara her zaman, sen gel 1 büyük açarız diyorum, genelde hiç biri de psikoloğa gitmiyor. Genel olarak, bir gözü saatinde, aklı akşam ne yiyeceğim olan, saatlik 300 500 lira para alıp dert dinleyen, arkadaşımı hayatında daha önce görmemiş, tanımayan birisi ne kadar faydalı olabilir ki?
(Tabii ki klinik vakalar ve ilaçlı tedavilere lafım yok, en azından benim mantığım böyle)
Ben şanslı bir adamım, annemle babamla bile oturup içebiliyorum. Benim mutluluğumu önemseyen 2 den fazla arkadaşım var çevremde. Haliyle ağlasam da, gülsem de, dostlarım ve ailemle yapıyorum herşeyi.
Hocam, Kurtlar vadisi pusu vb. dizileri anladımda,
Din ile Yönetilen bir ülke değiliz ki ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877
Erkeğim ve ağlayabiliyorum. Benden daha erkek olduğunu iddia eden varsa çıkarsın göstersin.dm gel
-
r
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 17:50:29 > -
Bence öyleyiz dostum.
Madem kadın erkek eşit, neden cennette erkeklere 40 huri var da, kadınlara 40 nuri yok ?
Neden kadınları koruyup kollamak gerekiyor? Neden ülkenin her yerinde negatif/pozitif ayrımcılık var kadın-erkek için?
Neden hala cadaloz karılardan boşanan erkekler nafaka ödemek zorunda kalıyor? (çocuk olmadığı durum)
Neden kadınlar askerlik yapmıyor? Vatan savunmuyor?
Hep bu ataerkil toplum baskısı bizi bu hale getirdi, hep bu baskı yüzünden dışarıda rahatça gülemez olduk, sert ve ciddi olmak zorunda, "evin direği" olmak zorunda kaldık.
Erkek adamsın, göster amcana çükünü.. (Cem Yılmaz fundamentals)
Yani kadın erkek eşit değil, ki bunun sebebi dindir diyorum.
Bence örneği çok dostum bu işin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DD61D2951r
erkekler bir ağlar tam ağlar, 40 yıl biriktirdiklerini boşaltır
kızlar sudan sebeplerle ve ilgi açlığından paso ağlarlar
erkek bir tane güzel söz eder ama cidden hissederek eder
kızlar menfaatine göre binlerce güzel söz söyler ama hepsi anlamsız ve boştur
kızlar: nicelik
erkekler: nitelik
En Beğenilen Yanıtlar

Oda insan ağlayabilir erkek kız olması farketmez herkesin duyguları var güleriz ağlarız seviniriz bu insanlığın doğasında var
|
Malesef bizim toplumumuzda, erkek adam AĞLAMAZ, erkek adam YAPAR, .. gibi yüzlerce örneği olan dayatmalarla, ağlayarak duyguları yaşamanın yanlış olduğunu, ağlayanın zayıf gibi göründüğü bir toplum olduk. Bunun sebebi yönetim şeklimiz, din (kadın 2.sınıf) ve kurtlar vadisi pusu vb. gibi diziler, medya. Hem eşitliğin savunulduğu bir toplum, hem de erkek-kadın boşanınca, erkeğin yıllarca nafaka ödediği bir toplumuz. Nafaka ödeme mantığı sadece şeriatle yönetilen toplumlarda var, ve çok nadir durumlarda, çok parası olan partnerin, çocukları için ödediği nafaka durumları var. Yani çocuk için nafaka normal, olmalı da. Ama bakirelik nafakası? Hadi ordan.. Erkek adam da ağlar kardeşim, hem de öyle bir ağlar ki, dünya üzerindeki bir çok kızdan çok daha güzel ağlar, içten ağlar. Erkeklerde timsah gözyaşı diye birşey görmedim, ilişki sonrası ağlayan, yaşadığı başka problemler yüzünden ağlayan arkadaşlarım oldu. İlişki sonrası benim de ağladığım oldu. Önemli olan "bak ben ağlıyorum! meme verin bana!" mantığı ile ağlamamak. Derdin mi var? Çağır 2-3 arkadaşını, açın rakınızı, dertleşin. Kardeş gibi gördüğün, herşeyini anlatabildiğin, sana değer veren insanlar, o an senin göremediğin şeyleri görebilir.. Üzüleceksen de, ağlayacaksan da, dışarıya karşı sert durmak zorundasın. Yoksa milletin ağzı torba değil ki büzesin? Ağlak diye adın çıkar Ağlamak insana iyi gelir, bazı şeyler canını çok yakıyorsa, bunları hafifletir. Farklı yönlerden bakarak problemini çözmene, atlatmana yardımcı olur. Psikoloğa gidecem, çok bunaldım diyen arkadaşlara her zaman, sen gel 1 büyük açarız diyorum, genelde hiç biri de psikoloğa gitmiyor. Genel olarak, bir gözü saatinde, aklı akşam ne yiyeceğim olan, saatlik 300 500 lira para alıp dert dinleyen, arkadaşımı hayatında daha önce görmemiş, tanımayan birisi ne kadar faydalı olabilir ki? (Tabii ki klinik vakalar ve ilaçlı tedavilere lafım yok, en azından benim mantığım böyle) Ben şanslı bir adamım, annemle babamla bile oturup içebiliyorum. Benim mutluluğumu önemseyen 2 den fazla arkadaşım var çevremde. Haliyle ağlasam da, gülsem de, dostlarım ve ailemle yapıyorum herşeyi. |
Benzer içerikler
- evde para kaybolması diyanet
- teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz is bankası
- ihlas pazarlama çalışan yorumları
- moruk hakaret mi
- bim iade süresi
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- ets 2 türkiye haritası
- telegram indirim
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X