Şimdi Ara

Sizce en kötü anime karakteri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce anime dünyasının en kötü karakteri kimdir?

•  Sizce en kötü anime karakteri?

Seriyi bitirip bu adamdan nefret etmeyen 1 kişi bile yoktur
  • Hangi anlamda kötü

Villianları mı kastediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Hangi anlamda kötü

Villianları mı kastediyorsun

Evet.
  • Griffith
  • Aslında her seriye göre fark edeceğini düşünsem de sanırım en kötü olarak Johan Liebert derim.
  • Bunu yorumlamak çok zor ama ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aizen diyorum.. Adam ne bu dünyada, ne öteki dünyada huzur veriyor.
  • Knives

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johann Liebert.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü denildiğinde akla ilk başta Johan,Kira,Griffith gelir ana karakterlerdense kyubey

Üstte saydığım isimler bence kötü değil(Kira hariç onun kötü olduğunu düşünüyorum)

Cevabım Berserk'ten Mozgus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 22 Ocak 2017; 12:4:38 >

•  Sizce en kötü anime karakteri?
  • quote:

Kötü denildiğinde akla ilk başta Johan,Kira,Griffith gelir ana karakterlerdense kyubey

Üstte saydığım isimler bence kötü değil(Kira hariç onun kötü olduğunu düşünüyorum)

Trigun izledikten sonra nedense Kyubey az da olsa haklı gelmeye başladı. Sonuçta evrenin düzenini sağlamak gibi bir amacı vardi. Ama o Trigun'un villain'i o kadar haksız ki sanırım gördüğüm en aşağılık kötülerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Kötü denildiğinde akla ilk başta Johan,Kira,Griffith gelir ana karakterlerdense kyubey

Trigun izledikten sonra nedense Kyubey az da olsa haklı gelmeye başladı. Sonuçta evrenin düzenini sağlamak gibi bir amacı vardi. Ama o Trigun'un villain'i o kadar haksız ki sanırım gördüğüm en aşağılık kötülerden.

Kyubey en sevdiğim karakterlerden.Pek çok anime izledim hiç onun gibi birini görmedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Ocak 2017; 17:59:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Kyubey en sevdiğim karakterlerden.Pek çok anime izledim hiç onun gibi birini görmedim ben

Benimki Kamina Reyiz

• nefret etmiyorum ama en hellsing deki en kötü ve zeki karakter istisnasız budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A8E31AA1 -- 24 Ocak 2017; 12:48:47 >
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Aizen kötü adam değil ki ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.