Şimdi Ara

SİZCE EN İYİ GİTARİST KİM? YERLİ ve YABANCI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
5.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ps3man

quote:

Orijinalden alıntı: slash7895123

Slash, Zakk, Vai, Buckethead, Gary Moore, Paul Gilbert, Satriani, Marty Friedman, Jason Becker, Jimmy Page, Rhoads hem teknikleri hem yaratıcılıklarıyla James Hetfield, Izzy Stradlin, Brian May, Lemmy, Clapton, Santana, Hammett, Mustaine daha çok yaptıkları müzikle, yaratıcılıklarıyla en sevdiğim gitaristler. Yerli olarak Serdar Öztop, Yavuz Çetin, Batu Mutlugil derim. Hendrix'in artık adını bile söylemeye gerek yok.

bu saydıklarının hepsi emin ol malmsteenden etkilmişlerdir.gay değilim ama gerçekten inanılmaz bi, karizma var malmsteende bu adamın yerinde olmak isterdim

SİZCE EN İYİ GİTARİST KİM? YERLİ ve YABANCI

Valla mı ? Hendrix'de mi etkilenmiştir Malmsteen'den ?

• arkadaşlar kusura bakmayın ama kirk hammett gibi bi gitariste yeteneksiz diyenleri cehaletlerine veriyorum boyle bir adama bu lafı diyebilmeniz için ya ağır iron maiden hastası olmanız ya da gitarın g'sinden bi haber olmanız gerekir..bu adamın YARATTIĞI sololar ve şarkılar ortada tabiki çok daha iyileri var ama bu kadar soloları olan ben bi alex skolnick biliyorum bi de kirk..diyeceksiniz ki metallica pazara oynadı o yüzden bütün soloları çok şahane diye biliniyor alakası yok arkadaş ben kendi çapımda yaklaşık olarak 6 7 senedir gitar çalan biriyim o soloları bi insanın yaratabilmesi için gerçekten çok yetenekli olması gerekir çünkü sololarında bi duygu var ve enerji var sıradan sololar değil adam kendinden bişe katmış ortada..siz simdi nasıl bu adama yeteneksiz dersiniz? yeteneksiz kimdir ben size soyleyeyim hatta isim isim vereyim

daron malakian
    Richard kruspe
    Paul landers
    .
    .
    .
    .

• beyler slah petruccı gbi lerini koyupta bır turk olarak awsome john die bilinen asım can gündüz ü unuttuğunuz ıcın sızı tebrik ederm
  • Bence Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers ve Dave Mustaine en iyileri
  • kesinlikle akın eldes...
  • Petrucci, Satriani gibi adamların müziklerini sevmiyorum. Nedir yani saniyede 10000 nota basmak mı olay? Yani bir insan rakıyla beraber Satriani dinleyebilir mi? En iyi gitarist demek vermek istediği duyguyu en iyi verendir bana göre. O yüzden Hendrix, Eric Clapton, Slash en iyidir.
  • Ben ve slash
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanist

Petrucci, Satriani gibi adamların müziklerini sevmiyorum. Nedir yani saniyede 10000 nota basmak mı olay? Yani bir insan rakıyla beraber Satriani dinleyebilir mi? En iyi gitarist demek vermek istediği duyguyu en iyi verendir bana göre. O yüzden Hendrix, Eric Clapton, Slash en iyidir.

evet bu görüşe katılıyorum tamam petrucci'de çılgın parmaklar var ama dediğin gibi saniyede milyon tane nota basarak duygu aktarımı pek olmuyor ben yukardada bundan bahsetmiştim herkes kirk'e yeteneksiz demiş ama ben hangi solosunu dinlesem tüylerim diken diken oluyor yetenek benim için bana sweet child of mine'ın solosunu ya da ne bileyim testament f.e.a.r'ın solosunu tekrar tekrar dinletendir
  • Çarşaf çarşaf SS alınası bir konu olmuş.
  • Cem Köksal - Yavuz Çetin

Steve Vai - Eric Clapton

James diyenler var, yapmayın beyler Allah aşkına. Dave deseniz anlarım.
  • Kanka en iyisi Till Lindemann.
    Üstüne tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o ye.

Kanka en iyisi Till Lindemann.
    Üstüne tanımam.

• tabikide Slash
  •  SİZCE EN İYİ GİTARİST KİM? YERLİ ve YABANCI
  • Steve Vai

Joe Satriani

Jimi Hendrix

John Petrucci

Paul Gilbert

Yngwie Malmsteen
  • Muhammed Suiçmez

Jeff Loomis
  • @berat
    git başka yerde dalga geç :p

@powermoon
    muhammed gerçekten iyi bir gitarist o şarkıları soylerken nasıl o şekilde gitar çalabiliyor gerçekten takdir edilesi
  • burhan çaçan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchitekt

quote:

Orijinalden alıntı: o ye.

Kanka en iyisi Till Lindemann.
    Üstüne tanımam.

Beni dikkate aldığın için teşekkür ederim kardeşim

• gitar sololarının olduğu bir site varmı indimek için
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.