Şimdi Ara

Sizce En İyi Frikik Atan Futbolcu Kimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pirlo, del piero, ve tabi ki juninho

• Dostum, kişisel algılama ama ne zaman Ronaldo frikikten gol atsa bu tür konuların sayısı artmaya başlıyor.
  • bilen bilir ama yaşı küçükler bilmez. Platini tarihin en iyi freekick ustalarındandır. Ha faal soruyorsan şu anlık yok kime şans gülerse kaleye giriyo top

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Dostum, kişisel algılama ama ne zaman Ronaldo frikikten gol atsa bu tür konuların sayısı artmaya başlıyor.

dünkü atletico maçını izleyemedim özeti de izlemedim. attıysa da haberim yok. tamamen aklıma esti
  • Platini gerçekten iyiymiş ölü yaprak sanırım onları çok iyi kullanırmış baya fazla golü var böyle

https://www.youtube.com/watch?v=YT2Ien6dnCI
  • Juninho,Beckham,Ronaldinho,Del Pierro
  • tabiki beckham
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- beckham 2- juninho 3- ronaldinho.
  • İzle ve Frikik'e doy Hatta burda hepsi de yok

• Benim için tartışmasız Beckham adam her türlü yazıyor frikik olsun yeter , açı , taraftar baskısı , skor dakika baskısı falan dinlemiyor.

yine ban göre 2. isimde Sergen Yalçın'dır.

• KOLAROV

Kullandığı freekick sayısına göre gol ortalaması çok iyi

• Juninho. Adamın yaptığı tek iş buydu resmen. Onu da çok iyi yapıyordu tabii o ayrı konu.
  • Juninho ve beckham

• güzellik ve estetik açıdan del pierro ve beckham derim. özellikle del pierro'nun zoru kolaya çevirme gibi bi huyu var gerçekten etkileyici. insanı futbola tekrardan aşık ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josrdr -- 4 Aralık 2012; 7:15:38 >
  • Platini'yi canlı izleyemediğim için onu ayrı tutarak, Sinisa Mihajloviç, Juninho ve Del Piero. Kalanlar bunlardan sonra gelir.
    Juninho'nun tekniğini çözdüm de, o vuruşu nasıl istikrarla yapabildiğini çözemedim hâlâ.
    Del Piero da bir röportajında bu kadar iyi bir frikikçi olmasını antrenmanlara bağlı olduğunu söylemişti. Barajı 9.15e değil, 7 metreye kurdururmuş. E atmaya çalıştığı kaleci de Peruzzi, van der Sar, Buffon gibi kaleciler olunca adam krala bağlamış tabii sonuç olarak.

Tabii Mihajloviç'i kenara ayırırsak Juninho ve Del Piero sadece gole yönelik vuruşlarla bu işte uzmanlaşmış isimler değiller. Nokta paslar, ortalar da uzmanlıkları arasında. Ama yandan açılan duran toplardan gelen ortalarda, o işin en başarılısı sanırım Zidane'dı.

Has bir savunmacı olması sebebiyle Ronald Koeman'ı da anmak gerek sanırım. Savunmacılardan gelen sert frikik olayının son temsilcisi R. Carlos idi ama, hem Carlos'un Koeman'a göre ne kadar savunmacı olduğu tartışılır hem de Koeman'ın tekniği bence daha iyiymiş.

• Nakamura da cok iyi derler

• Juninho, Del Piero, Beckham.
  • ilk beckham geldi aklıma.
  • japon honda
  • Beckham, Juninho, PVH

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.