Bildirim
Sizce En İyi Fiyat Politikası Kimin ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Vw nin olmadıgı bir konu tutmaz arkadasım haberin olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ne kadar müşteri açısından hoş olmasa da, en iyi fiyat politikası VW nin bence.Adamlar bir sigara paketi parası bile indirim yapmıyorlar DSG araçlarda.36,700 olan fiyatı 36bin bile yapmıyorlar.Bu durum 0 araç alırken hoş olmuyor ama çok sağlam bir ikinci el olarak geri dönüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: K.Durmaz
Bence
Dacia
Renault
Fiat
Opel
Kia
Hyundai
citroen
chavrolet
bunlar bence en iyileri
kötüler ise
peugeot hiç icim ısınmıyor bu markaya
Ben kianin fiyat politikasını beğenmedim. Tamamen pazarlığa dayalıhem de yeni kasalar icin.
Chevrolet güzel indirimler yapıyor -
Bence Fiat.En düşük faiz onlarda son sorduğumda 0.52 falandı faiz oranı -
quote:
Orijinalden alıntı: dqn
Her ne kadar müşteri açısından hoş olmasa da, en iyi fiyat politikası VW nin bence.Adamlar bir sigara paketi parası bile indirim yapmıyorlar DSG araçlarda.36,700 olan fiyatı 36bin bile yapmıyorlar.Bu durum 0 araç alırken hoş olmuyor ama çok sağlam bir ikinci el olarak geri dönüyor.
katılmıyorum hiç bi pazarlık olmadan satılırmı araç ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShhLe -- 29 Aralık 2012; 8:28:37 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 29 Aralık 2012; 10:30:02 > -
Citroen tam fiyat/performans -
Chevrolet diyorum. -
Son aylarda Hyundai'nin öğretmen, doktor vs gibi kampanyası ciddi anlamda avantajlıydı. Genel anlamda fiyat politikalarına bakarsak 2012 yılında hiçbir marka delikanlı değildi, özellikle ilkbahar sonrasında fahiş fiyatlar çıktı ortaya. Enflasyon oranları ile 2 yıl öncenin araç fiyatlarını karşılaştırırsanız, euro/tl oranını da dikkate alırsanız distribütörlerin ağzının suyu aktığını görebileceksiniz. -
Chevrolet -
En iyi fiyat politikasi bence mb nin. Girin finansmanlarina bakin. Fiyati yuksek olan bir araca sahip olmak okadar kolay ki
Fiat. Hem Koç Finans destekli çok cazip kredi sunuyorlar hem de genel olarak birçok markaya göre aynı sınıf ve kalitedeki benzer donanımdaki araçları daha ucuza satıyorlar. Ayrıca diğer markalar gibi benzinli dizel uçurumu yok. -
biraz ortalığı karıştırıyım, en iyi fiyat politikası VW de arkadaş. bir araç için olduğundan çok fazla istiyorlar -
Fiyat / Performansta bence en iyisi Skoda. Seat da gelebilir arkasından. -
Premium markalarda dahil tüm markalar da pazarlık=sonuç tur. Ama bu vw ne varsa seveni çok galiba... Bu yüzden tok satıcılar. Hatta bir bayinin satış sorumlusu yakın arkadaşım vw de çalışmaya başladıktan sonra adamdan soğudum
-
Kesinlikle chevrolet ancak vw kur kampanyalari beni scirocco sahibi yapti cok ciddi fiyat degisikligi var.
Fiyat politikasından kastınız nedir o önemli.
En yüksek donanımı en uygun fiyattan satmaksa mevzuat fiat hyundai citroen markaları gayet iyi.
Eğer her bütçeye araç sunmaksa mesele volkswagen ve opel markalarını örnek gösterebilirim. -
Fiyat poltikasından pazarlık ile yüksek indirimler kasdediliyorsa honda, ford, chevrolet, opel.... İstikarlı fiyat düşünülüyorsa VW.
Ben şahsen VW'i beğeniyorum. Sonuçta kullanıcısını da koruyor. Honda gibi 4 ay içinde aynı aracı 3-4 bin lira farklı fiyatlara satmıyor.
Benzer içerikler
- citroen c5 neden alınmaz
- honda hrv mi toyota corolla cross mu
- kia xceed kronik sorunlar
- ford kuga 1.5 dizel otomatik yorumlar
- arkadan itişli arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X