Bildirim
Sizce en iyi Axe kokusu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hepsini 3 ay denedim kız falan koşmuyor peşimden ne yapmak lazım nereye ne kadar süre sıkmamız lazım
teşekkürler. -
kizlar üstüne düşüyor mu bunu sıkınca ona göre alayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Nisan 2013; 17:43:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
Kızlar grannyler matureler milfler sırayla atlıyolar bence al
Anarchy ve Excite çok güzel kokuyor beyler
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
Valla kızları bilmem de ben çok beğeniyorum hocam yeni aldım zaten kızlara koklatmaya zaman kalmadı -
africa -
-
bence blade daha güzel özellikle racer -
quote:
Orijinalden alıntı: fthzgr
africa
Africa satılıyor mu halen? -
quote:
Orijinalden alıntı: piskomat
quote:
Orijinalden alıntı: fthzgr
africa
Africa satılıyor mu halen?
benim bildiğim satılıyor. belki kaldırmışlardır ama tam bilemicem,marketlere filan bakmak lazım -
sürdük de parfümü hiç bir bayan atlmadı üzerime tüketici haları hakem heyetine şikayet etcem -
Africa nın deodorantını kullanıyorum parfümünü bulamadım ama kızlar çok güzel koktuğu mu söylediler.Bu arada apollo kullanan varmı arkadaşlar nasıl kokusu güzelse bide onu deneyelim ? -
apollo hariç hepsini denedim bence en iyisi africa -
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLHouNT
Africa nın deodorantını kullanıyorum parfümünü bulamadım ama kızlar çok güzel koktuğu mu söylediler.Bu arada apollo kullanan varmı arkadaşlar nasıl kokusu güzelse bide onu deneyelim ?
Deodorantı bimden mi buldun hocam nerden buldun? -
Chocolate
Hepsi çöp. Nivea Men deodorantlarını tek geçerim -
quote:
Orijinalden alıntı: piskomat
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLHouNT
Africa nın deodorantını kullanıyorum parfümünü bulamadım ama kızlar çok güzel koktuğu mu söylediler.Bu arada apollo kullanan varmı arkadaşlar nasıl kokusu güzelse bide onu deneyelim ?
Deodorantı bimden mi buldun hocam nerden buldun?
Yok hocam niğde deki büyük marketlerin birisinde vardı.Ama deodorant ı büyük marketlerin çoğunda bulabilsin zaten, bimde de oluyor diye biliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X