Şimdi Ara

Sizce Ege Çubukçu geleceğin Rapstar'ı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sizce Ege Çubukçu geleceğin Rapstar'ı olabilir mi?

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2007)
Giriş
  • [font="comic sans ms"]Ege Çubukçu severler buraya

Anket:

Bence Ege Çubukçu geleceği çok açık bir rap yıldızı peki sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih` -- 3 Temmuz 2007; 9:41:11 >

• Yaramaz
  • eh işte
  • ona buna cover yaparak olamaz özgün olursa belki ...
  • Görüş belirten arkadaşlara teşekkürler. Ege Çubukçu Fan Club'e üye olmak isteyenler Pm yolu ile benimle irtibata geçsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

ona buna cover yaparak olamaz özgün olursa belki ...

• Bence olur neden olur açıklıyım kendimce zaten dinlediğim işimlerden biri ses tonu beni çok etkiliyor kendini geliştirememe gidi bir etkenide yok maddi özellikle çok iyi,ceza dan iyidir benim kanımca herneyse bence diğerleri gibi parçaları uygun zamanda uygun şekilde olmuyor parçaları üzerinde durulucak denli görülmüyor ama bence güzel. Geçen yaz albümü çıkardı çıkış parçası yaz geldi bütün yaz pub larda çaldı yani bence neyin nerde iyi olacağını parçalarında daha iyi sözler veya bizim insanımıza dinleyici kitlesinde uygun parçalar yaparsa bence olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanmıyorum bişe olcagini para yiyor o sadece.
  • Neresi rap cı bunun/ların yav
  • O kim yahu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Yaramaz

AYNEN VUR TEKMEYİ ..[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapWorld -- 2 Temmuz 2007; 22:27:03 >
  • 5 para etmez tüm şarkı boyunca yaz geldi deyip duruyor.Gelecekte hatırlanmaz bile
  • Ege Çubukçununda Rap yapması, şu şapur şupur diyen birisi vardı aynı onun hesabı, underground da ne rapçiler var, Pit10, Culdesac, Emre Baransel, Ulaş hepsi birbirinden değerli gençler Ege Çubukçu daha düzgün şarkılar bile yapamıyorken çok zor.

Kişisel görüşlerimdir, Konuyu açan arkadaşın anlayış ile karşılayacağını ümit ederim.

Saygılar.
  • cezaya bir diss atmaya ÇALIŞMIŞ yerlere yattım gülmekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet

cezaya bir diss atmaya ÇALIŞMIŞ yerlere yattım gülmekten

Bizide güldürsen üstadım yav link varsa versen
  • Gelecegin rapstarı sahtiyan,emre baransel,sansar olabilir
    ege bucukcuda kim?pff.gif (kendi görüşüm)

ege cubukcunun yaptıgı diss indirmene gerek yok kotana yazık ama merak ettim diyorsan youtubeden kolayca bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 2 Temmuz 2007; 22:55:06 >
  • Ege çubukçu zatep rap yapmıyor hip hp kültürü onunki ben kıyasladım ama ses olarak siz yaptıkları işle kıyaslıyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: Silahsız Kuvvet

cezaya bir diss atmaya ÇALIŞMIŞ yerlere yattım gülmekten

Bizide güldürsen üstadım yav link varsa versen

http://www.youtube.com/watch?v=Ch3hyOi0JoM
    hadi dedik müzik kötü bari kafiye falan ayarla ama adam resmen konusuyor rap yaptıgını sanıyor ben yapsam daha iyi yaparım yani araya bir iki kafiye sıkıştırırım estetik güzelliği olur
    cezanın acı biberinin yanında inanılmaz basit kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 2 Temmuz 2007; 23:05:37 >

• ege buçukcu gibi bizde çalıntı yok rhyme, sarılmadan adamın belini kıran tek rhyme, elli sent e cover yapan asla yapamaz rhyme, bir tek boy var bumu yapacak rhyme, bizdeyse prime time, çekil önümden lan, hey dj ise rhyme peki bu ne o zaman,

sözler gayet açık ve net

• quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzarap

ege buçukcu gibi bizde çalıntı yok rhyme, sarılmadan adamın belini kıran tek rhyme, elli sent e cover yapan asla yapamaz rhyme, bir tek boy var bumu yapacak rhyme, bizdeyse prime time, çekil önümden lan, hey dj ise rhyme peki bu ne o zaman,

sözler gayet açık ve net

cezanın bu sözlerinden sonra hala rap yapıyorsa...hele böyle rap yapıyorsa.......................

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.