Şimdi Ara

Sizce Downfall filmi nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce Downfall filmi nasıl ? Arkadaş allta vermış imdbsini sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco van Basten. -- 15 Mayıs 2012; 8:43:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

Sence film nasıl ?
  • Böyle şeylere merakın varsa izle.Hitler'in son günlerini anlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş.

quote:

Orijinalden alıntı: Bolivya

Sence film nasıl ?

Senaryosu biraz ağır işliyor, Nazi ve II'nci Dünya savaşını anlatan filmleri seviyorsan sıkılmadan izleyebilirsin, arkadaşın dediği gibi Hitler'in ölmeden önce ki son günleri anlatıyor film,
  • Belki daha öncesinde çekilmiş daha iyi filmler vardır ama o dönemi Hitlerle birlikte anlatan en iyi film olduğunu düşünüyorum. Filmin sıkıcı bir yapısı da yok ve o döneme nesnel yaklaşmış diyebiliriz.
    Bu arada filmin adı Downfall değil Der Untergang.
  • favori filmlerimden birisidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 15 Mayıs 2012; 11:34:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Belki daha öncesinde çekilmiş daha iyi filmler vardır ama o dönemi Hitlerle birlikte anlatan en iyi film olduğunu düşünüyorum. Filmin sıkıcı bir yapısı da yok ve o döneme nesnel yaklaşmış diyebiliriz.
    Bu arada filmin adı Downfall değil Der Untergang.

aynı anlama geliyor diye biliyorum birisi ingilzce diğeri almanca neden takıldın ki bu kadar
  • güzel filmdi.
    filmden biraz anlıyorsan seversin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

aynı anlama geliyor diye biliyorum birisi ingilzce diğeri almanca neden takıldın ki bu kadar

Downfall - Çöküş - Der Untergang, hepsi aynı anlama geliyor ama filmleri özgün adıyla anmak daha doğru. Mesela Barda filmi için herkes In Bar dese ya da Kader filmi için Destiny dese hoş olmaz. Başkaları için önemsiz görünebilir ama benim için önemli şeyler. Özgüne sahip çıkmak iyidir
  • quote:

quote:

Downfall - Çöküş - Der Untergang, hepsi aynı anlama geliyor ama filmleri özgün adıyla anmak daha doğru. Mesela Barda filmi için herkes In Bar dese ya da Kader filmi için Destiny dese hoş olmaz. Başkaları için önemsiz görünebilir ama benim için önemli şeyler. Özgüne sahip çıkmak iyidir

ha yok bende olabildiğine orjinal ismini kullanırım ve bana kalırsa der untergang almancanın karizmasındanmı nedir daha bir güzel gelir kulağıma

ben sadece aynı anlama geliyor diye şeyetmiştim,yanılmışım kusura bakma

• quote:

ha yok bende olabildiğine orjinal ismini kullanırım ve bana kalırsa der untergang almancanın karizmasındanmı nedir daha bir güzel gelir kulağıma

Yok hacı ya asıl sen kusura bakma, tersleme açısından yazmadım Sadece neden tepki gösterdiğimi açıklama gereği duydum Ayrıca İngilizcenin tüm diller üzerindeki hakimiyetini protesto etmeye çalıştım diyerek durumu abartabilirim Kahrolsun İngilizce sömürüsü

• quote:

quote:

Yok hacı ya asıl sen kusura bakma, tersleme açısından yazmadım Sadece neden tepki gösterdiğimi açıklama gereği duydum Ayrıca İngilizcenin tüm diller üzerindeki hakimiyetini protesto etmeye çalıştım diyerek durumu abartabilirim Kahrolsun İngilizce sömürüsü

terslediğini falanda kastetmedim zaten sadece biraz bilgiçlik tasladım sanırım gerçekten kusura bakma

ah ingilizce ah az daha aramızı bozuyordu görüyormusun

• quote:

terslediğini falanda kastetmedim zaten sadece biraz bilgiçlik tasladım sanırım gerçekten kusura bakma

Önemli değil hacı sen tasla da başkaları taslamasın Ben de biraz bilgiçlik taslamış olabilirim
    Kör olasıca İngilizce hayatımızın her alanını mundar ediyor. Ales'ten ister 90 al Kpds'den en aşağı 60 alamadıktan sonra ne önemi var Sosyal yaraya parmak bastım

• quote:

quote:

Önemli değil hacı sen tasla da başkaları taslamasın Ben de biraz bilgiçlik taslamış olabilirim
    Kör olasıca İngilizce hayatımızın her alanını mundar ediyor. Ales'ten ister 90 al Kpds'den en aşağı 60 alamadıktan sonra ne önemi var Sosyal yaraya parmak bastım

ve sosyal sorumluluk ödülü kazanan diminshedtiad ı sahneye davet ediyorum

gerçekten çok gerekli görmeye ve sevmeye başladım ingilizceyi bakalım ya seve seve ya da diğer türlü öğrenicez zaten biliyosun

• quote:

gerçekten çok gerekli görmeye ve sevmeye başladım ingilizceyi bakalım ya seve seve ya da diğer türlü öğrenicez zaten biliyosun

Congratulations bana

Ben uzun zamandır gerekli görüyorum, bazen sever gibi oluyorum ama seve seve öğrenemeyeceğim kesin, diğer yolu deneyeceğim

• quote:

quote:

Congratulations bana

Ben uzun zamandır gerekli görüyorum, bazen sever gibi oluyorum ama seve seve öğrenemeyeceğim kesin, diğer yolu deneyeceğim

sağlık olsun

• quote:

sağlık olsun

Umarım sonunda sağlık olur
  • Sıkıcı bir film sıkılıp yarısında kapattım ki bu tür konulara meraklı olmama rağmen hiç akıcı bulmadım filmi.
  • filmin yavaş işlediği doğru ama gayet doğal ve güzel bir film izle dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.