uzun bir aradan sonra yks gireceğim, amacım ilk 60 bin tm de, bu fiyata kitap vs almak mı daha mantıklı, özel ders malesef alamayağım ![]() |
sizce doping hazıza mantıklı mı?

-
-
değil alma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen sene biyolojide 0d 6y yaptığım denemeler oldu artık 6d 0y yapabiliyorum
teşekkürler doping
-
hocam ne öneririsniz? derahane yada özel hoca olmayacağı için mattaki soruları kime çözdürücem? @ankaracengli
hocam yani öneriyorsunuz değil mi? ben eşit ağırleık için de özellikele edebiyat için çok faydası olur düşüncesindeyim @itucmpE
-
o arkadaşın dediği doping hafıza reklamında bir söz. dalga geçmiş kısacası.
ben geçen sene dershaneye gitmeme rağmen hocalara sorduğum soru sayısı 10u geçmez. her kitabın video çözümü var. video çözümü olmayan kitabı da almayın.
youtubeda sizi yeteri kadar idare edecek kaynak var. ha illa ücretli içerler istiyorsanız matematikte pehsat rasuli, fizikte esş alabilirsiniz. ben gene de youtubedan ilerlemenizi öneririm.
o parayla kitap al, youtubedaki ders anlatımlarıda yeter.
-
anladım hocam fizik çözmeyeeğim ama matematik için dediğiniz kynağı alabilriim, seviyeme uygun mudur? mat 2 den 0 seviyedeyim diyebilirim, bir de youtuba da hangi hocaalrı önerirsiniz? kitap plarak hangi çözümlü kitapları öneririsiniz
-
uygundur.
mat: eyüpb eğer ağır gelirse önerim olmayacak çnkü başka bilmiyorum.
türkçe: benim hocam kadir gümüş
geo: kenan kara
sanırım eşitağırlıksınız. edb ve sosyal için birilerini izlemediğim için yorum yapamam.
teşekkür ederim evet hoca eşit ağırlık, eyüb b bir deniyim ama biraz üst seviye diyorlardı, anlamaz ise başka hocaya geçerim. behsat rasuli fiyatı da uygunmuş mat dersleri 1200 tl ye geliyor, sizce geometriyi de almanın faydası olur mu yoksa kenan karadan mı gidilmeli
-
Hocam sakın bulaşmayın berbat ötesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam kolay olarak hangi hoca ve kitapları önerirsiniz mat 1 orta düzey mat 2 ise 0 seviye
-
bence kenan kara yeterli gelir. baktınız olmuyor. alırsınız behzatı da
Aldığınız kitapların video çözümleri olsun. Bunlara para vermeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X