Şimdi Ara

SİZCE DİŞTE Mİ YATAY KOLAYDIR TIPTA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler böyle bir sorunum var.İkisinden birini özelde seçmem sonra da devlete geçmem gerekiyor.Bölüm açıkçası fark etmez ama yatay geçişi kolay olmalı.Siz ne önerirsiniz :(

• Üniversiteye göre degişir ama dişte pratiğin de olduğunu düşünürsek tıp daha garanti gibi. Pratik dersler ortalamayı daha çok etkiliyo teoriğe göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı ve geçmeyi düşündüğün üniversitelere bağlı . Atıyorum yozgat yazmayı ve akdeniz ya da egeye yatay yapmak istiyosun . O zaman akdeniz ünv yatay geçiş sonuçları akdeniz tıp yatay geçiş sonuçları falan yazıp üniversite üniversite araştırman gerekiyor .

Çünkü her üniversiteninki farklı . Mesela benim ege üniversitesi yatay geçiş almıyor . Alan bazı yerler de sene tekrarı yaptırıyot . Sene tekrarlı geçmek akıl karı değil . He sene tekrarı sıkıntı değil dersen fark etmez ama en kötü 85 ortalama yapmayı göze alcaksın . Onu diyeyim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapıyorum hocam gerçekten ama ösym puanı da etkili baya 2018 yılı için 435.BU şekilde tıpa geçsem sonra yatay geçiş(neresi olursa olsun diyeyim) çok mu zor olur.Ekonomik durumumuz kaldırmaz gibi çünkü
  • GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş ama daha okumadım hocam.Hazırlığı geçtim bu sene.Başarılı başarısız olur muyum bilmiyorum tabi
  • Sontoprak S kullanıcısına yanıt
    Çok zor değil ama çok uçuk bir okula da gidemezsin . Geçebilenlerin listesine bakman lazım ve dediğim gibi en az 85 ortalamaya ihtiyacın var .

Durumumuz kaldırmaz dediğine göre ailenin yaşadığı şehirdeki fakülteye geçmek idtiyorsun . Bu durumda da tek fakülte ya da 1-2 fakülteye geçme imkanın var . O yüzden o fakültelerin yatay listesine bakıp tekrarsız alan üniversiteleri tercih etmeye çalış .

O tercih edeceklerinde de ortalama yapmak nasıl zor mu kolay mı gerek öğrencilerinden gerek forumlardan öğrenmeye çalış . ig dan bulabilirsin mesela .

Geçenlerin ortalaması ve sınav puanlarını da dikkate al . Çünkü %70 sınav puanı %30 ortalama şeklinde etkiliyor sistem . Ortalaman en bi 85 olmalı garantilemek amacıyla .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakar mısınız dostlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangisinde iyi not ortalaması yapabileceksen ona geç
    derslerin içeriğine bak
    bide kolay bir okul seç bazı okullar cidden kolay tutuyor.

Mesela bir üniversitede sınıf birincisinin notu diğer üniversitenin ortalama notu olabiliyor. Bazı öğretim üyeleri gereksiz zorlayabilir.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz hocam.Bunları da araştırayım.Ama şey durumu var biraz beni korkutan da o.ÖSYMpuanı etkili oluyor en az %50 bazen %80 ve tıptakilerin puanları diş hekimliğinden yüksek oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.