Şimdi Ara

Sizce deri ceket mi koşu ayakkabısı mı almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler birbirlerine uç noktada 2 tercihin arasında kaldım. Yaş 20, boy 167cm. Az da olsa daha uzun gözükmek için koşu ayakkabısı almayı düşünüyorum.Şuan 1 spor ayakkabım, 1 de çok nadir giydiğim klasik ayakkabım var. ikisi de 0 taban. Eğer alırsam gündelik olarak kullanacağım, koşu için değil.

Bir yandan da deri ceket almayı istiyorum. Hakiki deri değilde,100 lira civarındakiler olabilir. Hem tam mevsimi hem de her erkeğin dolabında bulunması gereken bir bonus diye düşünüyorum.

Koşu ayakkabısı olarak şöyle sade görünümlü bir şey alabilirim. Fiyatı 125tl.
     Sizce deri ceket mi koşu ayakkabısı mı almalıyım?

İki seçeneğe de yaklaşımım, isteğim, merakım aynı düzeyde sayılır. Siz olsanız seçiminizi hangisinden yana kullanırdınız. Lütfen yorum yapar mısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 3 Şubat 2015; 6:01:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende para bol olduğu için ikisini birden alırdım.
  • gündelik hayatta koşu ayakkabısı tarzı spor ayakkabı kullanılması çok büyük bir hatadır. almak istediğiniz ürünün ismine odaklanın; koşu ayakkabısı.
    bu yüzden deri ceket diyorum ben.
  • Up

• O paraya naylon ceket alacağıma ayakkabımı giyer gezerim.

• Havalar ısınıyor(mersin).Ayakkabı almak daha mantıklı geldi. Bugün nike factory e gidip bakayım.

• dicaprio mu ronaldo mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Deri Montu Alayım?
    5 yıl önce açıldı
    Bu deri ceket alınır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O Air max değil mi nası 125 oluyor hocam Çakma falan mı
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Zevk meselesi ama ben deri ceket almam. Kosu ayakkabisi daha mantikli benim acimdan

• Beyler bugün ikisini birden aldım. Önce ayakkabıyı almıştım. Sonra deri ceketlere de bakıyım dedim. Dayanamadım. Almak zorunda kaldım Deri ceketi 100 liraya Kotondan aldım.

Koşu ayakkabısını da İzmit Outlet Centerdaki Nike Factory mağazasından aldım. Nike Air Max Collesium Racer 131 TL. İnternetden falan baya araştırdım yurt dışında bile bu fiyata yok. Bu fiyata air max kolay kolay bulunmaz. Çoğu numara mevcut. Farklı air maxler de de indirim vardı. Ayakkabıların çoğunda 50 lira indirim var. İlgilenenlere duyrulur.

Ayakkabının modeli ve rengi bununla aynı :http://www.lidyana.com/nike-air-max-coliseum-racer-ayakkabi

Yorumlarınız için teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.