Şimdi Ara

Sizce de Teknoloji Fazla Gelismedi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artik kendi kendine dusunebilen sistemler yapiyoruz, ya da bi dugmeyle ulkeleri yikiyoruz. Insanlar ilac kullanmaktan her yere arabayla gitmekten tembellesip gucsuzlesiyor. Ben teknolojinin dunyamizi kirletmesini gectim bi gun kendimizi o kadar kaptirmis olucaz ki bence o gun cok gecmis olacak ve bi yerdeki bugdan dolayi mesela hastanede yatan insanlar bi anda oluvericek ya da sular kesilecek bisey olacak o zaman ayaklarimizin ustune gucle basip cozum bulamayacagiz.

Baska bir senaryo da teknoloji cok gelisecek herkes issiz kalacak en sonunda teknoloji gelisemeyecek onu yapanlarda issiz olacak surunup gidicez.

Ucuk bi senaryoda robotlar yalnislikla bizi vuracak

Baska bi senaryo da bi gun aptalin teki yanlis yere bomba aticak savas cikacak

Ya da

Google serverlari cokecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşfedilecek bir şey kalmadı her şey var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

keşfedilecek bir şey kalmadı her şey var zaten

Artik sac telinden ince devre yapmislar nereye gidiyoruz yani kucule kucule nereye kadar

• quote:

Daha kesfedilecek cok sey var

• Belli mi olur belkide bir nedenden tum bu medeniyet yok olur Sonra hersey tekrardan baslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Belli mi olur belkide bir nedenden tum bu medeniyet yok olur Sonra hersey tekrardan baslar

Nerdeeee.....

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

quote:

Belli mi olur belkide bir nedenden tum bu medeniyet yok olur Sonra hersey tekrardan baslar

Nerdeeee.....

Misirdaki piramitlerin yapilisinda bugunku teknoloji kullanilsa bile oyle piramitler yapilamaz gibisinden birsey duymustum. Belkide onlar cok ilerideydi ve bir nedenden tum bu medeniyet yok oldu? Herneyse hersey olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

quote:

Nerdeeee.....

Misirdaki piramitlerin yapilisinda bugunku teknoloji kullanilsa bile oyle piramitler yapilamaz gibisinden birsey duymustum. Belkide onlar cok ilerideydi ve bir nedenden tum bu medeniyet yok oldu? Herneyse hersey olabilir

• daha yapay zekada bir arpa boyu yol alınamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InstICH -- 24 Ocak 2014; 2:10:45 >
  • yav he he. daha uzaya gitmedik. gidecez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiatın tamamı ile yokedilmesi wall-e deki gibi dünyanın yaşanmaz bir hale gelmesi en büyük keşif olacaktır.

Kullandığımız cihazların ne kadarının dönüştüğü konusunda düşüncelerim beni bile korkutuyor.

En basitinden 1000 tane crt yani tüplü monitörden 1 tanesi dönüşüyor.Bu ülke için ufak bir istatiklik.

Şimdi samsung telefonda elektronik çöplüğün kabarmasına zamanında nokia kadar yaklaştı belkide geçti.

Nokia ise en azından dönüşebilir malzemeden telefon ürettiklerini vurgulayabiliyor zaman zaman.

Kontrolsüz güç , güç değildir.Firma sahipleri insanların tüketme zaaflarını iyi biliyor.

Suç üretende ziyade tüketende üretilen ürün ne kadar az tüketilir yada tüketilmezse firmalarda geri adım atmak zorunda kalır.
  • quote:

Hadi yaa? Neden hala kanserden insanlar öluyor?

• '' bi dugmeyle ulkeleri yikiyoruz ' 'dan sonrasını okumadım
  • quote:

Ben boyle bir seyin olabilcegini dusunuyorum, bence insanlar tarih boyunca sinirlari asmis sonra Allah tarafindan buyuk volkanlardan biri patliyor buzul cagi basliyor , her sey yok oluyor yeni bi medeniyet doğuyor, sonra onlarda asiyorlar sınırı bir buzul cagi daha, bence bu yuksek bi ihtimal

• Belkide bunlar hiçbirşey ilerde neler olacağını bilemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Tabiatın tamamı ile yokedilmesi wall-e deki gibi dünyanın yaşanmaz bir hale gelmesi en büyük keşif olacaktır.

Kullandığımız cihazların ne kadarının dönüştüğü konusunda düşüncelerim beni bile korkutuyor.

En basitinden 1000 tane crt yani tüplü monitörden 1 tanesi dönüşüyor.Bu ülke için ufak bir istatiklik.

Şimdi samsung telefonda elektronik çöplüğün kabarmasına zamanında nokia kadar yaklaştı belkide geçti.

Nokia ise en azından dönüşebilir malzemeden telefon ürettiklerini vurgulayabiliyor zaman zaman.

Kontrolsüz güç , güç değildir.Firma sahipleri insanların tüketme zaaflarını iyi biliyor.

Suç üretende ziyade tüketende üretilen ürün ne kadar az tüketilir yada tüketilmezse firmalarda geri adım atmak zorunda kalır.

Hayir kontrolsuz guc buyuk guctur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

quote:

Daha kesfedilecek cok sey var

Dünyanın kablosuz elektriğe geçtiğini göreyim yeter.
    Tesla göremedi ben göreyim.

• quote:

Nick mesaj uyumu
  • Kılıç kalkanda bitirecektik olayı. Çok fazla geliştik.
  • Nickindeki resimden bahsetmiyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.