Şimdi Ara

Sizce Bunu düzenli yapsam işe yarar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs-Lys var salona gidemem. Evde 5kg luk dambıl var ama işe yaramıyor pek.

http://www.sahibinden.com/delta_20_kg_krom_dambil_canta_seti_ds_122-20WQQaXQQ22396797WQQpXQQdisplayitem?

bundan alsam düzenli yapsam her gün kollarım gelişir,kaslar belli olur mu? birde karın kası yapmak istiyorum onuda şınav mekik ile yapabilir miyiz?

• up
  • bende buna benzer bi set var çalışıyorum ama tam bir düzen içerisinde çalışmadığım için benim için çok yararlı olmuyor malesef..

eğer düzenli çalışırsan ve bilen birinden hangi hareketleri yapman konusunda yardım alırsan işe yarar ben uzun bi süre vücut geliştirme yaptım, spor salonuna gidecek vaktim olmadığı için de bu şekilde bi set almıştım..

şu an evde powerball, bu şekilde bir dumble seti ve barfiks var eskiden kullandığım programları birleştirip kendime yaptığım bi programla (beslenme ve antrenman) bi haftadır düzenli çalışmaya başladım ve yavaş yavaş forma giriyorum

sende bu tip yardım alacağın birini bulursan forma girersin ama sağdan soldan duyduklarınla ya da hiçbişey bilmeden kendini zorlamaya kalkma.. bu şekilde sadece kendini yorarsın ya da sakatlarsın

not: bu arada linkteki set biraz pahalı sanki.. ben iki yıl önce adamla pazarlık yapıp 50 tl ye almıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 29 Mart 2010; 0:48:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

Ygs-Lys var salona gidemem. Evde 5kg luk dambıl var ama işe yaramıyor pek.

http://www.sahibinden.com/delta_20_kg_krom_dambil_canta_seti_ds_122-20WQQaXQQ22396797WQQpXQQdisplayitem?

bundan alsam düzenli yapsam her gün kollarım gelişir,kaslar belli olur mu? birde karın kası yapmak istiyorum onuda şınav mekik ile yapabilir miyiz?

Her gün düzenli olarak çalışırsan belli bir süre sonra tabi kasların gelişir ve belli olur.Karın kası olayında ise yediklerine dikkat et ve vücudundaki yağ oranını %10 nun altına indir aksi takdirde kasların belli olmaz bu arada şınav karın kasına fayda etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.SuperTramp -- 29 Mart 2010; 0:48:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu duş sistemi nasıl
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.