Şimdi Ara

Sizce bugünkü mat sınavımız zor mu? (Polinom Parabol içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yorumunuz için teşekkürler

Her gün düzenli olarak 2 saat matematik bakarım bu polinomlardan 3 kaynakta bitirmiştim soruları. Ayrıyetten hocanın verdiği sorular oldu (bu sınavla alakası yok) 12 test falan da oradan yapmıştım.

Sizin dediğiniz esen üçrenk sanırım ondan bende yok hiç de görmedim mat soruları nasıl. Bizde normal soru bankası fasikülleri var

Yani bu kadar emek verdim ama ön sayfadaki sol ve sağ alttaki soruları yapamadım. Hiç görmediğim soru tipleriydi. Keza arka sayfada da bir soruya zamanım yetmedi (40dk). Şuan moral 0, bu kadar emek verdim kapasitesi olmayan insan olsam çok koymaz ama gidip matematikten 90-100 alan varken 75-80 almak

Sözellere hiç çalışamadım matematikten dolayı, önümüzdeki hafta göreceğiz nasıl olacak sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayca_22 -- 24 Mayıs 2017; 21:53:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DeathWarrior kullanıcısına yanıt
    Keşke 45 olsa

40

• Bilmiyorum gayet kolay sorular geldi bana. Lisenden mezun arkadaşım var ygs de 1000 lerde sıralaması vardı. Düşük puanlı bir lise olduğunu sanmıyorum. Sorular gayet kolay duruyor yeterince soru çözmemişsinizdir.

Kusura bakma sınav süresinin 40 dakika olduğunu göz önünde bulundurmadım. Zaman alıcı sorular o yüzden biraz zor diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 24 Mayıs 2017; 21:57:33 >
  • Okulunuzun puanını göre epey kolay. İmamhatipte okusaydı bu kadar zorlamazlardı ne diyelim
  • Sorular gayet kolay. Problem ne anlamadım?

• ayca_22 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bağyan tanışabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk resimdeki soruların büyük çogunluğu yapılabilir düzeyde.
    2.sayfadakileri en son gördüğümün üzerinden herhalde bir 15 sene rahat geçmiştir
    hatırlamıyorum
  • Alt alta toplama yapıp mlerin birbirini götürdüğü cevabı -7 olan soru çarptı direk gözüme.Böyle 10 sn sürecek sorular da var aralarında.Bir kaç zorlayıcı soru olabilir ama olsun o kadar da.Bize lisede bundan daha zor sorular sorarlardı ve test olmazdı sınavlar.
  • Zor değil normal olmuş

• Matematik sınavı be test ha 99 da mezun olduğumdan beri çok şey degişmiş 👍

• Klasik soru tipleri. Daha önce gördüyse bu soruları takır takır yapar, görmediyse zor gelir.
    Edit: gerçi bu 2 konunun soruları hep klasiktir zaten çalışıp görmemen imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve3k -- 24 Mayıs 2017; 22:48:30 >
  • Ve3k V kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl klasik soru tipleri, ben ön sayfadaki sağ ve sol alttaki klasik soruları bu konulardan 3 kaynak bitirmeme rağmen görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayca_22 -- 24 Mayıs 2017; 23:15:41 >
  • Kolay sınav ayırıcı zor hiçbir soru yok.Lise zamanı olsa 15 dkda bitirirdim ama şimdi paslandım 20 dk faian sürer heralde.

Şöyle söyliyim sorular direk kalıp soru yani orjinal değil düşünmeyi gerektirecek soru yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaklagilgillerdenMercimek -- 24 Mayıs 2017; 23:25:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayca_22

Yorumunuz için teşekkürler

Her gün düzenli olarak 2 saat matematik bakarım bu polinomlardan 3 kaynakta bitirmiştim soruları. Ayrıyetten hocanın verdiği sorular oldu (bu sınavla alakası yok) 12 test falan da oradan yapmıştım.

Sizin dediğiniz esen üçrenk sanırım ondan bende yok hiç de görmedim mat soruları nasıl. Bizde normal soru bankası fasikülleri var

Yani bu kadar emek verdim ama ön sayfadaki sol ve sağ alttaki soruları yapamadım. Hiç görmediğim soru tipleriydi. Keza arka sayfada da bir soruya zamanım yetmedi (40dk). Şuan moral 0, bu kadar emek verdim kapasitesi olmayan insan olsam çok koymaz ama gidip matematikten 90-100 alan varken 75-80 almak

Sözellere hiç çalışamadım matematikten dolayı, önümüzdeki hafta göreceğiz nasıl olacak sonuçları

Şimdi bu yollardan geçmiş birisi olarak söyleyeyim. Kaç kaynak bitirdiğin, hocanın kaç soru verdiği veya derste çözdüğü sorular.. bunların arkasına sığınmak işin kolayı. Bu soru tipini hiç görmedim diyorsun ya işte sen matematikte soru ezberlemeye çalışıyorsun. Soru ezberleyerek emin ol hiçbir başarı elde edemezsin ygs ve lys de. Ben ygs de 36 net yapmıştım, lys de matematik 44 geo 26. Deli gibi kaynak mı bitirdim tabiki hayır.. Bir sınav fasiküllerini ve o dandik kitaplarını çözerdik dershanede birde FEN Bilimleri diye bir yayın vardı onu bitirdim. Eğer konu öğreniyorsan o konu öğrenildiyse çıkan sorulara mantık yürütür çözersin, eğer soru ezberlediysen konuyu öğretmek için anlatılan 3-4 soru tipi olur sadece o soruları çözebilirsin..

Bilmiyorum ne derece anlatabildim derdimi.. Elbet vardır sınıfınızda inekler, onlara sorun yada onlar anlatsın..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ne demek istediğinizi.

Yorumlarinız için tekrardan teşekkurler

• ayca_22 kullanıcısına yanıt
    burdakiler odtü mezunuya cok koloy.

kolay filan degil, gecmis olsun

• Konu ego konusuna donmus

• Sorular gayet basit.

Okuduğun liseden mezun olup, şu anda doktorluk yapan arkadaşıma bu soruları göstersem ve sizin lisede okuyor "zor mu" diye sormuş desem bir yerleri ile güler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayca_22

Dimi o yüzden sınav ortalaması 60 gelecek, kimse kitap yüzü açmadı zaten

Hangi kaynaklar söylesen biz de faydalansak

Kardeşim benle dalga mı geçiyorsun sen polinom soruları çarpanlara ayırma soruları vs ortalama üstü bir öğrencinin gözü kapalı yapabileceği sorular sizin okul vasatsa ben napayım

• kolay
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.