Şimdi Ara

Sizce bu ürün gerçekten orijinal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.058
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/ipad-air-2-smart-case-kilif-hediyeli-161617865

sipariş vermeyi düşünüyorum ama orijinal değilse nasıl anlarım? çok benzerini yapıyor adamlar anlamak zor oluyor bazen püf noktası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 23 Mayıs 2015; 18:17:53 >

• şuan amazonda 74 dolar + vergi + kargo...
  • orjinal dememiş ki satıcı da değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

orjinal dememiş ki satıcı da değil

ORJİNAL ÜRÜN ADINIZA FATURALI ÜCRETSİZ KARGO
    bir de açıklama kısmında apple sitesindeki özelliklerin aynısını kopyalamış
  • satıcıya mesajla sorsaydınız buraya soracağınıza eğer satıcı orjinal deyip gelen ürün orjinal çıkmazsa kapıya kargo çağırıp tekrar gönderin gittigidiyor iade konusunda müşterisini hiç mağdur etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

satıcıya mesajla sorsaydınız buraya soracağınıza eğer satıcı orjinal deyip gelen ürün orjinal çıkmazsa kapıya kargo çağırıp tekrar gönderin gittigidiyor iade konusunda müşterisini hiç mağdur etmiyor

İşte ben nasıl anlarım orijinal olmadığını onu soruyorum.https://www.youtube.com/watch?v=eg3N-H9gKXU şu videoda adam elinde orijinal varken karşılaştırmış bi apple kılıfını, kutusu falan aynı. iPad alıyor olsam çok rahat anlaşılır ama kılıf olunca nasıl anlayacağımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 23 Mayıs 2015; 18:27:39 >

• Bence orijinaldir değilse 600 küsür satıştan yüzde 98 alamazdı sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

Bence orijinaldir değilse 600 küsür satıştan yüzde 98 alamazdı sanırım

Hocam bence alıcılar anlayamamış olabilirler çünkü kılıfları ayırt etmek bazen gerçekten zor olabiliyor. Apple ürünlerinden çok iyi anlayan biri orijinal olup olmadığını nasıl anlayacağımız konusunda açıklama yaparsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 23 Mayıs 2015; 18:35:43 >
  • videoda karşılaştırma var
    gözle ayırt etmek zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 23 Mayıs 2015; 18:45:57 >
  • @McOrco ağırlığından anlaşılır ama elimde tartabileceğim orijinal smart case yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 23 Mayıs 2015; 18:50:06 >
  • Çin Malı olduğu aşikar. Zaten fiyatından belli. Ancak ben ilan üzerindeki birkaç ince noktayı açıklayayım.

1. Nokta:

Hediyeler:
    2 Adet ekran koruyucu (Made in China)
    1 Adet Dokunmatik Kalem (Made in China)

Bunları da çinden toplu getirtmiş , satışları arttırma niyetinde. Orjinal Smart Case satan biri ne diye kalem ekran koruyucu hediye etsin ki?

2. Nokta:

"İPAD AİR 2 TAM UYUMLU " yazmış , Orjinal ipad 2 Air Smart Case zaten ipad air 2 ile tam uyumlu , bunu yazma sebebi Çin malı kılıfın ipad'e tam uyduğunu belirtmek istemesidir.

3. Nokta:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-4000-mah-powerbank-tasinabilir-batarya-164923388

Aynı satıcı Apple 4000 mAh Powerbank diye bir ürün satıyor , ürün açıklamalarında şu yazmakta: ORJİNAL APPLE ÜRÜNÜ. Maalesef Apple'ın böyle bir ürünü yok.

Kısaca ürün orjinal değil ve satıcı ürünün orjinal olduğunu belirterek insanları aldatmakta. Bu yolla kazanılan paranın ne kadarı helaldir orası da ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 23 Mayıs 2015; 20:11:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

Çin Malı olduğu aşikar. Zaten fiyatından belli. Ancak ben ilan üzerindeki birkaç ince noktayı açıklayayım.

1. Nokta:

Hediyeler:
    2 Adet ekran koruyucu (Made in China)
    1 Adet Dokunmatik Kalem (Made in China)

Bunları da çinden toplu getirtmiş , satışları arttırma niyetinde. Orjinal Smart Case satan biri ne diye kalem ekran koruyucu hediye etsin ki?

2. Nokta:

"İPAD AİR 2 TAM UYUMLU " yazmış , Orjinal ipad 2 Air Smart Case zaten ipad air 2 ile tam uyumlu , bunu yazma sebebi Çin malı kılıfın ipad'e tam uyduğunu belirtmek istemesidir.

3. Nokta:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-4000-mah-powerbank-tasinabilir-batarya-164923388

Aynı satıcı Apple 4000 mAh Powerbank diye bir ürün satıyor , ürün açıklamalarında şu yazmakta: ORJİNAL APPLE ÜRÜNÜ. Maalesef Apple'ın böyle bir ürünü yok. Ayrıca ürün görsellerinde kullanılan iPhone üzerindeki Çince yazılar , ürün görsellerinin Çin sitesinden alındığını ispatlar nitelikte.

Kısaca ürün orjinal değil ve satıcı ürünün orjinal olduğunu belirterek insanları aldatmakta. Bu yolla kazanılan paranın ne kadarı helaldir orası da ayrı konu.

Adam bi ton satis yapmis belki de hepsi çin maliydi.. Insanlar hic mi sorgulamiyor aldiklari urunu. Hep olumlu yorumlar var satici profilinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul

Ben yeni aldım 230 tlye. Tam uyumlu dediğine göre bence orj değil. Al emin olmazsan iade et. Sana bendekinin detaylı foto yollarım istersen.

Çok iyi olur hocam. Bir de ince detaylar varsa onları da yazar mısınız alınca özellikle o kısımlarına dikkat edeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.