Bildirim
Sizce bu Tercih gerçekçi mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
bu istdgn bölüm yeni açılmış. başka bir üniversitede bu bölüm varsa kaçtan almış faln onlara bi bak. ama yeni oldugu için olablr de yani -
sadece özel ünilerde var devlette yok hiç -
quote:
Orijinalden alıntı: KeepOut
sadece özel ünilerde var devlette yok hiç
burslu falan olarak kac binden alıo ortalama peki -
sen gene de yaz yeni bölüm nolca belli olmaz -
309 puan 47 bin almış haliç sence bana olur mu ?
332 puan 8 bin bahçeşehir ? tutar mı benim ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeepOut -- 20 Temmuz 2009; 19:13:36 > -
haliçde burslu 47 binse bence olur neden olmasın ki.. ne kadar oynar dokuz eylül olunca acaba? arz talep meselesi bir de. sen yaz. ben yerinde olsam yazardım
Kesin olur diyemem yani ne olcak belli olmaz. bahcesehir ii miş hakkaten puan olarak ama denemekten zarar gelmez. sen yne de tutmayacagını düşünerek tercihlerini ona göre sırala ki tutarsa da sevinirsin tutmasa da :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 20 Temmuz 2009; 19:17:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SinapS
haliçde burslu 47 binse bence olur neden olmasın ki.. ne kadar oynar dokuz eylül olunca acaba? arz talep meselesi bir de. sen yaz. ben yerinde olsam yazardım
Kesin olur diyemem yani ne olcak belli olmaz. bahcesehir ii miş hakkaten puan olarak ama denemekten zarar gelmez. sen yne de tutmayacagını düşünerek tercihlerini ona göre sırala ki tutarsa da sevinirsin tutmasa da :)
yorumların için çok teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: KeepOut
quote:
Orijinalden alıntı: SinapS
yorumların için çok teşekkür ederim
rica ederim :) tercihlerde ne olca hiç belli olmaz :) şansını dene . denemeden bilemezsin :)
-
bence tutmaz normalde uluslararsı ticaret ve işletmecilik puanları diğer üniversitelerde işletmeden yüksek oluor dokuz eylüldede işletme ingilizce var puanı 322 ki yeni açılan programın ben daha yüksek puanla açıcağını düşünüyorum ve ilk 30-40 bin civarı helede 20 bin civarı fln başarı sırası gelirse sıralamada hiç oynama olcağını düşünmüorm ne demek istediğimi anladn sanrm kolay gelsn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifx -- 20 Temmuz 2009; 20:04:23 > -
EA1 351 sıralama 13600
EA2 341 sıralama 3800
galatasaray iktisat tutar mı ?gecen sene 1900. aldı
tutmazsa boğaziçi uluslararası ticaret yazacam yazsam mı acep
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X