Şimdi Ara

Sizce bu Tercih gerçekçi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ea 2 puan 315,200 sıralamam 39, 500 Dokuz eylül üni. işletme fakültesi Uluslararası işletmecilik ve ticaret (ingilizce ) bolumunu en başa yazsam tutarmı 40 kişilik kon. var ? bi fikri olan var mı ?

• bu istdgn bölüm yeni açılmış. başka bir üniversitede bu bölüm varsa kaçtan almış faln onlara bi bak. ama yeni oldugu için olablr de yani
  • sadece özel ünilerde var devlette yok hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

sadece özel ünilerde var devlette yok hiç

burslu falan olarak kac binden alıo ortalama peki
  • sen gene de yaz yeni bölüm nolca belli olmaz
  • 309 puan 47 bin almış haliç sence bana olur mu ?
    332 puan 8 bin bahçeşehir ? tutar mı benim ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeepOut -- 20 Temmuz 2009; 19:13:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haliçde burslu 47 binse bence olur neden olmasın ki.. ne kadar oynar dokuz eylül olunca acaba? arz talep meselesi bir de. sen yaz. ben yerinde olsam yazardım

Kesin olur diyemem yani ne olcak belli olmaz. bahcesehir ii miş hakkaten puan olarak ama denemekten zarar gelmez. sen yne de tutmayacagını düşünerek tercihlerini ona göre sırala ki tutarsa da sevinirsin tutmasa da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 20 Temmuz 2009; 19:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

haliçde burslu 47 binse bence olur neden olmasın ki.. ne kadar oynar dokuz eylül olunca acaba? arz talep meselesi bir de. sen yaz. ben yerinde olsam yazardım

Kesin olur diyemem yani ne olcak belli olmaz. bahcesehir ii miş hakkaten puan olarak ama denemekten zarar gelmez. sen yne de tutmayacagını düşünerek tercihlerini ona göre sırala ki tutarsa da sevinirsin tutmasa da :)

yorumların için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

haliçde burslu 47 binse bence olur neden olmasın ki.. ne kadar oynar dokuz eylül olunca acaba? arz talep meselesi bir de. sen yaz. ben yerinde olsam yazardım

yorumların için çok teşekkür ederim

rica ederim :) tercihlerde ne olca hiç belli olmaz :) şansını dene . denemeden bilemezsin :)

• bence tutmaz normalde uluslararsı ticaret ve işletmecilik puanları diğer üniversitelerde işletmeden yüksek oluor dokuz eylüldede işletme ingilizce var puanı 322 ki yeni açılan programın ben daha yüksek puanla açıcağını düşünüyorum ve ilk 30-40 bin civarı helede 20 bin civarı fln başarı sırası gelirse sıralamada hiç oynama olcağını düşünmüorm ne demek istediğimi anladn sanrm kolay gelsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifx -- 20 Temmuz 2009; 20:04:23 >
  • EA1 351 sıralama 13600
    EA2 341 sıralama 3800

galatasaray iktisat tutar mı ?gecen sene 1900. aldı

tutmazsa boğaziçi uluslararası ticaret yazacam yazsam mı acep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.