Şimdi Ara

sizce bu psu 9800gx2 yi çalıştırırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://forum.donanimhaber.com/m_12501032/tm.htm

fsp blue storm 2 500 watt

zotac 9800gx2 yi çalıştırırmı sizce ?

• Riskli olur, gerçi GX2 ile bile toplam sistem 400W'den cok guc cekmiyor ama, yine de tavsiye etmem.
  • çalıştırır %99,9999999999
  • yeterli
  • yeterli diyenleri yiyimm ben imzamdaki sistem yükte 577 watt güç çekiyo zalmanın güç ölçücüsüyle ölçtümm
  • çift gpu lu 9800 için 500W yeter ama diğer bileşenler ne olcak tabi onlara da lazım güç işlemci için önemli.o yuzden bu psu yetmez hele sli işine girecek olursak bu psu yla hiç düşünme bile 650W lık bir enermax silverstone işinizi görecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaleci07

yeterli diyenleri yiyimm ben imzamdaki sistem yükte 577 watt güç çekiyo zalmanın güç ölçücüsüyle ölçtümm

O ölçücünün linkini verir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sparkle 8800gt bu sisteme olur mu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

çalıştırır %99,9999999999

pc acılmıcak hali yok ya acılır sen cok rahat o kartı kullanırsın sanki arkadas slı yapıyo
  • riske atmaya değmez diğer sistem bileşenlerin nedir?
  • Çalıştırır ama verim alamazsın. PC yavaşlar.
    O kart için 600 watt psu öneriyor nvidia. Ben ise min fsp epsilon 700 watt öneriyorum sistem oc li olacaksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Çalıştırır ama verim alamazsın. PC yavaşlar.
    O kart için 600 watt psu öneriyor nvidia. Ben ise min fsp epsilon 700 watt öneriyorum sistem oc li olacaksa.

Benim bildiğim bir PC PSU su yetmiyorsa açılmaz kilitlenir. Eğer PC açılıyor ve çalışıyorsada verim düşmez. Sizin "pc yavaşlar" " verim alamazsınız" derken nelere dayandığınızı merak ettim.

Bence O psu yeterlidir ama almakta mantıklı değildir. Almışken güzelini almalı bence. Alırken PSU nun kararlılığı stabilitesi önemli daha çok. Sizin yerinizde olsam 500W üzeri alırdım o karta. Fakat 700Watt yada daha fazla almanında bir yararı var diyemem. Gelceğe yatırım gibi bir düşünceni yoksa 500W üzeri güzel bir PSU alın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Çalıştırır ama verim alamazsın. PC yavaşlar.

Benim bildiğim bir PC PSU su yetmiyorsa açılmaz kilitlenir. Eğer PC açılıyor ve çalışıyorsada verim düşmez. Sizin "pc yavaşlar" " verim alamazsınız" derken nelere dayandığınızı merak ettim.

Bence O psu yeterlidir ama almakta mantıklı değildir. Almışken güzelini almalı bence. Alırken PSU nun kararlılığı stabilitesi önemli daha çok. Sizin yerinizde olsam 500W üzeri alırdım o karta. Fakat 700Watt yada daha fazla almanında bir yararı var diyemem. Gelceğe yatırım gibi bir düşünceni yoksa 500W üzeri güzel bir PSU alın derim.

Çok zayıf bir psu olmadığından kilitlenme genelde olmaz ancak sistem ihtiyacı olan gücü alamadığından hız keser. Benim de başıma geldi oradan biliyorum.
    Enermax 485 watt psu tek pci ex güç çıkışlı. MSI 8800GTX OC ye yetmedi ki bu kart ultra dan daha fazla güç çekiyor ve çift güç çirişli.

O bahsettiğin psuda da tek pci güç çıkışı var(6 pin). O da yetmez. Dönüştürücü kullanılır ama verim alınamaz. İlk çıktığında 1.5 milyar olan ve fazla güç çekeceği belli olan bir kartı herhalde 500 watt lık bir psu ile kullanmak istemezsiniz. Linkteki resimlere bakın. 12 V1 ve 12 V2 kanalı 15+16 amper güç veriyor.
    Min 18 amp. verebilen 3-4 kanal bir psu lazım. Enermax 650 watt ve fsp epsilon 700 watt benim önerdiğim psu lar.
    Ne isterseniz onu alın. Her koyun kendi bacağından asılır sonuçta.

sizce bu psu 9800gx2 yi çalıştırırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 1 Temmuz 2008; 6:46:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eths

riske atmaya değmez diğer sistem bileşenlerin nedir?

q 6600 p35 4*1 ocz flex ekran kartı 9800gx2 olacak tabiki
  • min 600 watt olsa iyi olur ozellikle ocli kullanılackasa
  • çok gaza geldim arkadaşlar dedim ben bu 500 lük ile ççalıştıramıyorsam 600 lük alayım dedim 700-800 yazanlar oldu garanti olsun 1200 olsun high power olsun dedim

http://forum.donanimhaber.com/m_24387774/mpage_1/key_//tm.htm#24441182

işte bunu aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

çok gaza geldim arkadaşlar dedim ben bu 500 lük ile ççalıştıramıyorsam 600 lük alayım dedim 700-800 yazanlar oldu garanti olsun 1200 olsun high power olsun dedim

işte bunu aldım

hayırlı olsun da hocam. O psu ya kaç tane pc bağlayacan.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

quote:

çok gaza geldim arkadaşlar dedim ben bu 500 lük ile ççalıştıramıyorsam 600 lük alayım dedim 700-800 yazanlar oldu garanti olsun 1200 olsun high power olsun dedim

işte bunu aldım

benim pc yi de bağlıcak.. ben 9800 gtx SLI yapcam o da 9800gx2 SLI.. Ancak yeter heralde..

• quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

quote:

işte bunu aldım

ALEMSİNİZ YA :) BEN BAĞLIYACAK BİŞEYLER BULURUM SİZ MERAK ETMEYİN

• 500w tan 1200w

komiksin wallaha
  • quote:

işte bunu aldım

e yetmeyebilir bu ama

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.