Şimdi Ara

SİZCE BU NORMALMİ? fotoğrafçılar esnaflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen ay nikahımızın yapılığı belediyenin salonundaki fotoğraf servisine 200 ytl karşılığı 25 poz ve video istedik tabii bide bunların dükkanı va dışarda nikahtan önce oraya gittik 250 oraya bayıldık 10 adet poz seçilecek çekilenlerden +büyük çerceve cep albümü v slayt CD verilcek bunların hepsi oldu gayet güzel gel gelelim 13*18 boyunda hepsinden 2 şer tane bastırayım diye tekrar gittim adam 13*18 tanesini sordum 60ykr dedi neyi bastıracaksın dedi bende çektiğiniz fotoları dedim gelin damat oooo olmaaz dedi onların tanesi 20ytl 10 tanesi 200ytl kararı siz verin ömür boyu bu adamlara mahkumuyuz uzynıklar bide iğrenç vcd formatında slyt yapmışlar kalite iğrenç oradan bastırmaya tenezzül etmem zeten

• filmlerini iste başka bi yerden bastır banada aynısı oldu öle yaptım.filmlerde senin sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LejyoneRr

filmlerini iste başka bi yerden bastır banada aynısı oldu öle yaptım.filmlerde senin sonuçta.

kardeş iyide bunların negatfi yok digital çekildi vereceklerini sanmıyorum öyle bi hakkım varmı kime şikayet edicem
  • filmleri vermek zorundadır diye düşünüyorum ama görüyorum kimi fotoğrafçılarda çekilen fotoların kullanım hakkı buraya aittir film ve cd leri verilmez diye yazılar var . slayt demişsin onda o fotolar yokmu bilgisayarda göremezmidin onları??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.