Şimdi Ara

SİZCE BU LAPTOPU ALIYIMMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28547

AYRINTILI bilgi linkte ark lar kararsız kaldım birde bişi sorcam aldıgım laptopu elektriğe bağlı olarak kac saat kullanabilirim

• sakin ol dostum.gostermis oldugun urun fiyatına gore gayet kapasiteli.fakat almadan once casperin servisini ve garanti kosullarını iyice arastır oyle karar ver...biliyosun nazik aletler bunlar.servise goturup getirmek kolay is degil.onemli olan garanti suresi ve kosullarıdır bunu unutma
  • işlemci core duo, core2duo değil, yani 32 bit, vistanın yada xp nin 64 bit sürümünü yükleyemezsin, 64 bit işletim sistemi yüklemeyeceksen diğer özellikler fena değil

birde bişi sorcam aldıgım laptopu elektriğe bağlı olarak kac saat kullanabilirim

Sınırsız kullanabilirsin dostm..Tabi elk. kesilmezse Bu arada Casper'a gıcıklığım var, önermem. Onun yerine Datron, Acer bakabilirsiniz bu fiyat civarında aynı özelliklere sahip veya + özellikleri olan makinalar mevcut
    Saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu modemi almalımıyım?
    11 yıl önce açıldı
    Hangi Laptop'u Almalıyım?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlara bende katılıyorum casper bende tavsiye etmiyorum 1 hafta önce fujitsu siemens 3405 laptop aldım ve cok memnunum.
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • bilgileriniz için sağolun bu core2 yi biraz araştırıp öle almayı düşünüyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.