Şimdi Ara

Sizce bu kız bana yâr olur mu ? Konuşmalar SS'li (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
13.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kardesim benden sana bi abi nasihati. Ben 29 yasindayim, evliyim ve bir oglum var. İster dinle istersen umursama. Once o konusmani degistir. Karsindaki insana konusma seklinle deger verdigini yansit. Bu konusma seklin cok yanlis.
    Asla ve asla bir kiza olurum, intihar ederim vs gibi hatta bu sana bagli gibi seyler soyleme. Kendini degersizlestirme. Yukarida bazi arkadaslarin yazdigi gibi veya seninde yazdigin gibi "ip" muhabbetini unut. Ask iki kisiliktir. Bir ipte iki cambaz oynamaz. Elbette direksiyon bir kisinin elinde olacak. Bunu dert etme. Zaten seven erkek hicbir zaman ip muhabbeti yapmaz. Yapanda mutlu olmaz. Savasami gidiyorsunuz? Birak herseyi akisina. Ama once uslubunu degistir, gerisi zaten gelir. İltifat et demiyorum, icinden gelince tabi et ama sozlerinle ona deger verdigini hissettir. Bu uslubun sanki onu iplemiyormussun gibi bir hava katmis. Sert erkeklik yapma. Ekmegi agzina koymadan mideye indirebilir misin? Herseyin zamani var, acele etme. Ama hislerin konusunda acele et. Ne bu dizimi cekiyorsunuz 7-8 ay flortmu olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

Bu kizda 100 tane olsa birini bile vermez sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün gelip bu yaptıklarına ne salakmışım diyeceksin.Muhtemelen yanlızlık çekiyordun ve bu kıza bağlanmışın , hayatının ondan ibaret olduğunu resmen ona hissettirmişin yapılan en büyük hatalardan biriside bu.Ergenlikte olur böyle şeyler yaşın ilerledikçe herşeyin farkına varırsın ama benden sana tavsiye bu hayatta hiç kimse için kendini üzmene değmez.
  • yaş max 12

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hataların olur dediğim gibi daha küçüksünüz, şimdi yapman gereken şu yeni birini bulmak ve bu yaptığın hataları onda tekrar etmemesini sağlamak, unutma ki bu ilişkiden bir cacık olmaz. Rolleri değişmişsiniz sen kız o erkek oluvermiş, bir erkek asla ödün vermez Cool kalmasını bilir ve kadınının üstüne gerektiğinde düşer ilgisini azaltmaz ama boğmazda, abin olarak nacizane tavsiyem ekmek varsa uğraş ekmek yoksa uğraşma bu yaşlarda kalbinin değil başka yerinin sesini dinle, önce yaşaman gerekenleri bir yaşa dolu dolu (muhtemelen 10 kadınla yattım dersin de şimdi neyse) gece hayatı ile tanış, yeni kız arkadaşları bul, arkadaşlarınla daha çok vakit geçir tavsiyelerini al, geçmişe dair ne varsa sil ! Asla geri dönme geri bakma, zaman herşeyin ilacıdır.

• Okurken ben utandım. Neden bu kadar küçülüyorsun ? Yüz verdikçe tepene çıkacak. Sana ilgisi varsa oda yazar zaten kardeşim.

• Nasıl bir yokluktasın da bu kadar küçülmüşsün anlamadım.

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

ağzına kürekle vurasım geldi

ver yolu..

+1

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

Çooook mu fazla aCIttttii karrdeeeeş..

ilkin sanırım, böyle amatörlükler doğal ama ders olmuştur sana.

KIZLARIN SİZİ EZMESİNE İZİN VERMEYİN, ONLAR ÜSTÜN IRK FALAN DEĞİLLER. HEPİMİZ AYNI BOKUN LACİVERTİYİZ.

kendinizi küçük düşürmeyin, iyi günler
    'Iskalasın beni insanlar, bunun ne önemi var!Ben alkışlarım kendimi,övünürüm Çekmecemdeki başarılarımla
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.