Şimdi Ara

SİZCE BU KASA OLMUŞ MU YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar.Sizce bu sistem oyun oynamak için uygunmudur.Oynadığım oyunlar çok kaliteli oyunlar değil online oyunlar oynuyorum genelde KNİGHT, METİN2, 4STORY VB oyunlar. bu sistem bu oyunları rahatlıkla kasmadan oynatır mı?

AMD FX-4100 3.6 GHz, 12 MB, AM3+, 4 Çekirdekli BOX İşlemci

ASUS M5A78L, AMD 760G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3+

CORSAIR 4 GB DDR3 1600 MHZ RAM CL9 BC-CMZ4GX3M1A1600C9

ASUS EAH6570 DI/1GD3(LP), 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR3, 128 bit

WESTERN DIGITAL 500 GB SATA III HDD 32MB Caviar Green 6GB/s (WD5000AZDX)

EVEREST 706B 350W Aliminyum Siyah Atx Kasa

• Ekran kartı olmamış HD6850 al.

Edit: Vazgeçtim o oyunları oynıyorsun o yüzden gerek yok öyle sisteme git 2002 model pc al onlada oynarsın.
  • O oyunları oynayacaksan iyi bir seçim denilebilir . Hdd ni hızlı alırsan ışınlanma gibi durumlarda online oyunların kasmaz . Seagate öneririm .
  • ah şu online oyuncular yokmu :) hdd black serisi yap format atıcak bilmem napicaksin black serisi hem salam hem hızlıdır oyunda isinlanirken felan milletin tost makinesiylemi giriyosun birader gibi laflarini cekmesin. oyuzden seagate baracudda 500 gb black serisi olani yada wd black serisini kini ala bilirsin hangisi ucuzsa. green depolama icin oyun gelmez. performans alamasin sistemden.
    ekra kartinida 6850 yap . kasa power cok dusuk. gerçek 350 watt power deildir vatandan felan alıcaksan sistemi .http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/xigmatek-cpc-t45ub-t61-asgard-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=50922 bu kasa olur. bunun disinda sistem güzel. senin öyle bi sisteme en az 500 wat psu koyman lazım gercek. para kiyarim diosan kasa ayri psu +80 plus bronze olarak al alamam diosan böyle bir kasa psu %70 verimli olanlarindan felan.
  • peki hdd olarak onu alıcam başka tavsiyeniz varmı. psu ile ilgili mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barison -- 6 Ağustos 2012; 0:37:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece online oyunlar oynuyorsan 6850 senin için fazla gelir...
    + olarak birde minimum 500watt power ister ek masraf çıkar..

benim sana önerim HD6750 olur. 400watt power yeter
  • ben bu işte yeniyimde biraz daha açık anlatırmısınız lütfen
  • kasa olarak onerdimi yada. daha salam olsun istiyosan +80 Plus 500 wat asa olmiyan Psu bi kasa bul derim.
    vatan .yada psu ayri kasa ayri diyosan.
    http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/ocz-ocz-zs550w-eu-zs-serisi-80plus-550w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=59914 en az bunun gibi bi psu ve sistemin uygun bir kasa orda uygun fiyata bula bilirsin benim gözüme kestirdim kasa buhttp://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/zalman-z9-plus-z9-plus-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57751 bu ola bilir. yada dedim kasa alirsin butcen sikinta girmesin die. ilerde +80 plus sertifakli bir psu alir sistemin yerleştitrirsin.

• adam sadece online oyun oynıcam dıyor. ona bakarsan kardeşim bende . surekli online oynuyorum gunde 15 18 saat. online oyun ama arada bir call of duty mod 3 -battlefield 3 crysis 1-2 gibi oyunlarida oynamak istiyor insan . ayrica yeni cikan oyunlarda. bf3 arat miyor deil hani aion olsun sevencore c9 gibi. daha niceler cikacak online oyunlarda grafikte pek diyer oyunlardan asa kalir yani yok. sonucta bu adam bu pc alicak rahat 5 -7 sene kulanacak. online oyuncu öyle cok fazla kasa değistirme heveslisi insanlar deildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 6 Ağustos 2012; 0:47:46 >
  • arkadaşlar 1000 tl gibi bir bütçem var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.