Şimdi Ara

Sizce Bu karekterin durumu nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sizce iyi durumdamı yoksa kötü durumdamı
    talep olursa charı satacamda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpertr -- 21 Şubat 2008; 1:18:00 >

• ilk yorum benden kapatılabilicek kadar çok olmayan str int eksiği var silahları ii gibi serveri bilmiyorum greece gibi yada troysa at cahrı çöpe :D neyse sp eksigide belirgin ölçüde var gerçi coldun durumu falam hiç görülmüyor giysilerin + durumlarıda belli degil nasıl yorum yapalım bilmece gibi :D
  • str int eksiği var diyosan ben sana ne diyim daha mag balance 113 bu sayfa herşeyi anlatıyor bence ama sade yorumlara bakmak için sormuştum
    hem bişeyi merak ettim c tuşunun ssinden nasıl silahların ii gibi olduğunu ve str int ve skill durumununun kötü olduğunu söylüyorsun anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpertr -- 21 Şubat 2008; 3:00:36 >
  • charın full ınt düşünerek yoruma başlayım
    full ınt, sword-kalkan, presiz ve üzerindeki şeytan kanatlarda ınt ve str olmadığını düşünerek...
    76 lv full ınt çıplak bir char 95 str 320 ınt sahiptir
    snow-kalkan ile kıyafetlerden max toplam , 60 str/ınt verebilir

yani genel toplam

Max str/ınt = 155 / 380 olmalıdır

senin char ise 154 / 377 mükemmele yakın bir değer

nüker charlardan pek anlamam pek bir yorum yapamıyorum
    skilleri iyi verilmiş ise 80 lv de farmı bitirip pro +5 full blue set ile gayet başarılı bir char olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 21 Şubat 2008; 3:37:35 >
  • dandik
  • en son yatir batirlari acarsan daha guzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

dandik

sen bir intte max. mag.balancenin kaç olduğunu bilmiosun heralde:S
    charın giysileri harika gibi yannız 6 int daha olursa olabilecek max. değerleri elde edebilirsin diye düşünüyorumskilleride gösterirsen yorumların artacağına inanıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE BU KİM?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

charın full ınt düşünerek yoruma başlayım
    full ınt, sword-kalkan, presiz ve üzerindeki şeytan kanatlarda ınt ve str olmadığını düşünerek...
    76 lv full ınt çıplak bir char 95 str 320 ınt sahiptir
    snow-kalkan ile kıyafetlerden max toplam , 60 str/ınt verebilir

yani genel toplam

Max str/ınt = 155 / 380 olmalıdır

senin char ise 154 / 377 mükemmele yakın bir değer

nüker charlardan pek anlamam pek bir yorum yapamıyorum
    skilleri iyi verilmiş ise 80 lv de farmı bitirip pro +5 full blue set ile gayet başarılı bir char olabilir

sen çözmüssün be adamım

• quote:

Orjinalden alıntı: izmit_Lee

sen çözmüssün be adamım

http://nivlam.com/ site saolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertr

str int eksiği var diyosan ben sana ne diyim daha mag balance 113 bu sayfa herşeyi anlatıyor bence ama sade yorumlara bakmak için sormuştum
    hem bişeyi merak ettim c tuşunun ssinden nasıl silahların ii gibi olduğunu ve str int ve skill durumununun kötü olduğunu söylüyorsun anlayamadım

wepleri nasıl anladı bilemem ama skillerin nasıl olduğu biraz biraz ortada...light ın en az 70 fire ın da en az 65 olduğu açıkk..fakat senin char ın bence şu an iyi gibi görünüyor (balance cart curt...)

• Mükemmel
  • evet mag. balance baya bir iyi char süper bir char kestinmi peki ivy yi
  • heheh bide benim yorumuma bakın o charın itemleri full str basılı olsa idi ve yine full int o lvl de defans değerleri çok daha yüksek olurdu bu durumda char a full str item basılmadığına göre heuksal pasifleri açık.

şimdi birazdaha detaylandıralım char en çok görülen nuker yapılandırmasından olmasına rağmen bence en hatalı nuker yapılandırımlası. charın üzerinde defans statlarına bakıldığında anlaşılıyorki armor var. ve neredeyse adım gibi eminim mastery 300 e dayanmış durumda. char da 2 tip yapılandırma var diye düşünüyorum heuksal en az 50 olmakla birlikte 40 lv cıvarı cold açılmış olabilir ve bi okadarda bicheon verilmiş. kalan mastery de olduğu gibi light ve fire ya dağıtılmış. yahut charda hiç cold yok bunun yerine bicheon heuksal light fire şeklinde bir yapılandırmada yapılmış olabilir ama üzerinde durduğum en iyi ihtimalle bu charda light ve fire max olmak kaydı ile bunların yanında cold bicheon ve heuksal açılmış char neredeyse corba olmuş gibi geldi bana. çunku o lvl de sadece nuke ile kendine denk bir charı kesemiyorsun. tecrübe ile sabit. o düşük lv bicheon skilleride bu duruma hiçbir katkısı olmaz sadece daha uzun süre tanklarsın. bunlar o resimden elde ettiğim kendi görüşlerimdir.

edit: pardon şimdi fark ettim char itemlerinin üzerinde 40 a yakın basılmış str var orayı atlamışım özür yani charın mastery si düzgün olabilir sadece farma ihtiyacı varmış gibi geldi şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 21 Şubat 2008; 21:33:17 >

• bu charda heuksal masterysi var dedin eminmisin?hem bak ben sana söyleyeyim bikere dediğin gibi chardaki heuksal skill lvli 0dır lighthing73 cold 57 fire 70 bicheon 55 toplam masteride bunların toplamıdır işte kaç ediyosa hesapla :) 300e daha çok var yani ayrıca şu an charda int bluesinden çok str bluesi vardır oyuna girdiğim ilk anda çekcem ssleri koycam satılık ilanını server alpsdir kendi lvl ve 2lvl yükseğe kadar yatmıyorum inanmıyorsan sırf senin için videoda çekebilirim çok emek harcadım ben bu chara
    quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

heheh bide benim yorumuma bakın o charın itemleri full str basılı olsa idi ve yine full int o lvl de defans değerleri çok daha yüksek olurdu bu durumda char a full str item basılmadığına göre heuksal pasifleri açık.

şimdi birazdaha detaylandıralım char en çok görülen nuker yapılandırmasından olmasına rağmen bence en hatalı nuker yapılandırımlası. charın üzerinde defans statlarına bakıldığında anlaşılıyorki armor var. ve neredeyse adım gibi eminim mastery 300 e dayanmış durumda. char da 2 tip yapılandırma var diye düşünüyorum heuksal en az 50 olmakla birlikte 40 lv cıvarı cold açılmış olabilir ve bi okadarda bicheon verilmiş. kalan mastery de olduğu gibi light ve fire ya dağıtılmış. yahut charda hiç cold yok bunun yerine bicheon heuksal light fire şeklinde bir yapılandırmada yapılmış olabilir ama üzerinde durduğum en iyi ihtimalle bu charda light ve fire max olmak kaydı ile bunların yanında cold bicheon ve heuksal açılmış char neredeyse corba olmuş gibi geldi bana. çunku o lvl de sadece nuke ile kendine denk bir charı kesemiyorsun. tecrübe ile sabit. o düşük lv bicheon skilleride bu duruma hiçbir katkısı olmaz sadece daha uzun süre tanklarsın. bunlar o resimden elde ettiğim kendi görüşlerimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpertr -- 21 Şubat 2008; 21:39:54 >

• edit yaptım str statları kaçırmışım. ama yinede ciddi farma ihtiyacı var peki mastery durumu nedir? bu resmi attıktan sonra onlarıda iki satır yazsaydın bizde burda kafa patlatma gereği dymamış olurduk haksızmıyım?
  • hp miktarına ve str mikatrına bakılacak olursa, Glavei skilleri açık gibi görünmüyor
    Açık olsaydı 8 k dan fazla hp si olması gerekiyor (tabiki ; chest,leg,head 1k dan fazla Hp veriyor olarak tahmin ediyorum )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.