Bildirim
SIZCE BU KADRO AVRUPADA IS YAPAR MI ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok ofansif olmuş, 4 tane atar 6 tane yer. Caner yerine Hasan Ali, Eto yerine de orta sahaya Mbia'yı koyarım. Yemedikten sonra Van Persie her türlü atar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are some four million different kinds of animals and plants in the world. Four million different solutions to the problems of staying alive. -
Eto
Nani Sino Marko
Atiba Ozan
Hak Ched Kjaer Gg
Muslera
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

Muslera ne alaka lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I think, we've learned something today. -
Besiktas'dan adam yok saka gibi.
----------Gomez----------
-----Nani------Quaresma--
---------Sneijder--------
-----Atiba--Oguzhan------
--Caner----------Gokhan--
-----Chedjou--Kjaer------
---------Muslera---------
Sal bunlari alsin gelsin CL yi
Muslera
Gokhan-Kjaer-Chedjou-Caner
Topal-Oguzhan
Sneijder
Markovic-RvP-Nani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Fenerbahçe'ye adandık bunun için yaşıyoruz, tıpkı Obradovic gibi..." -Gigi Datome
"İnsanların dünyada nefesleri sayılıdır ve ölümsüzlük kapısı kapalıdır." -Fatih Sultan Mehmet
-
..................Muslera
Gökhan. Kjaer.Chedjou..caner
...............Atiba selçuk
......Nani. Sneijder. Podolski
.................. Gomez
BJK'den adam yok
ama lider BJK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I hope you've gone to a better place, dol :( -
Besiktas'tan adam olmaması bizim yararımıza olur bi anda grup lideriyken üçüncülüğe düşmeyiz 2.olur yine çıkarız
ayrıca Beşiktaş'tan adam olursa sadece grup sonuncusunu yenip çıkmayı beklersin. Karma kadroda Galatasaray'dan bir kaç kişiyi tercih ederim
_____________________________ YA TOZU DUMANA KATARIZ YA DA TOZ DUMAN OLURUZ. -
Hepsini geçtim diğerleri yine tartışılabilir ama Gomez ve Atiba'yı en iyi kadrolara yazmamak ağır derecede kıskançlık, kibir, nefret içerir. Yazık 
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Bjkden bu 11 e sadece gomez yazılır o kadar belki ozide girebilir bu bjkliler niye atarlandiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The Ring! Is it not a strange fate that we should suffer so much fear and doubt for so small a thing? So small a thing! -
Volkan
GG kjaer donk caner
Topal(atiba)
Markovic(podolski) sneider Nani (Quaresma)
Gomez(Rvp-etoo)
Eğer bir onbirin içinde bir forvet olacaksa o da RVP dir.Ben bu kadronun çok gol atacağını düşündüğüm için bu şekilde yaptım.Daha defansif olarak düşünürsek eto yu çıkartıp atiba yi topalin yanına çekmek olur.AMA GOMEZ ASLA RVP NIN YERINE OYNAYAMAZ
You won't let me live,you won't let me die.Tell me,do you bleed ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Henry Cavill
Eğer bir onbirin içinde bir forvet olacaksa o da RVP dir.Ben bu kadronun çok gol atacağını düşündüğüm için bu şekilde yaptım.Daha defansif olarak düşünürsek eto yu çıkartıp atiba yi topalin yanına çekmek olur.AMA GOMEZ ASLA RVP NIN YERINE OYNAYAMAZ
Guldurdun. Turkiyenin en formda forvetlerinden biri Gomez suan. Rvp daha yeni yeni açılıyor 2 gol atti diye ilah etmeyin adami. Tamam top class bir oyuncu da istikrar olmadiktan sonra ne ise yarasın.
quote:
Orijinalden alıntı: ShoyoHinata
quote:
Guldurdun. Turkiyenin en formda forvetlerinden biri Gomez suan. Rvp daha yeni yeni açılıyor 2 gol atti diye ilah etmeyin adami. Tamam top class bir oyuncu da istikrar olmadiktan sonra ne ise yarasın.
Sezon sonunda görüşürüz
.
Alternative kadro.
Nani--rvp--markovic
----sneijder----
----atiba-topal----
Jesus--chedjou-kjaer--Gökhan
-------muslera--------
You won't let me live,you won't let me die.Tell me,do you bleed ?
-
O kadrodan bi yol olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ShoyoHinata
quote:
Sezon sonunda görüşürüz
.
Alternative kadro.
Nani--rvp--markovic
----sneijder----
----atiba-topal----
Jesus--chedjou-kjaer--Gökhan
-------muslera--------
-----------------Gomez-----------------
Nani--------Sneijder-------Gökhan töre
-----------Topal---Atiba----------------
Caner----Kjær---Chedjou--------Gökhan
-----------------Muslera----------------
Şuan ki performanslara göre kadro böyle olmalı bence._____________________________
-
Bjkde iyi oyuncu yok ki , bi kac yıllık sistemin ekmeğini yiyolar.
Beyler stopere niye cejuyu koyuyor herkes cidden soruyorum kadlec = ceju
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The Ring! Is it not a strange fate that we should suffer so much fear and doubt for so small a thing? So small a thing! -
jesus > caner _____________________________
Benzer içerikler
- nuri şahin hangi takımlı
- dünyanın en büyük spor kulübü
- son 20 yılda avrupa da en çok puan toplayan türk takımı
- fenerbahçe zil sesleri
- flashscore oranı düşen maçlar
- ip tv yasal mı
- digitürk hangi ligler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler