Şimdi Ara

Sizce bu değerler normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şöyle birşey gözüme takıldı oynarken sizce bu normal mı ? Gpu mhzleri . 1500 olması gerekırsen 500 , 975 olması gerekirken 300 . Arada bu değerlere geliyor arada normal değerlerine çıkıyor :D .Şöyle birşeyde var hersey fullda 1080p deoyunda 1 gram kasma yok sabit 60-90 arası fps alıyorum ama böyle :D Sadece LOL de bu kadar düşüş var.

Acaba ekran kartının mantığı şu mu ? '' Bu oyun zaten beni fazla zorlamıcak ondan tam kapasite gücümü kullanıp kendimi yormuyayım ona 60-90 fps arası yeter oyunda zaten akıcı '' :D

Sizce bu değerler normal mi ?

Sistemim.
    Sapphire 7870xt
    Amd fx 6300 3.5
    4 gb ripjaws ram
    Gigabyte 970 - ud3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 25 Temmuz 2013; 3:03:08 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catalyst control center`a gir ve oradan Performans`a tıkla sonra AMD Overdrive`a tıkla Lisan sözleşmesi ekranı çıkarsa kabul ete tıkla ve açılan yerden Güç denetim ayarını sona getir yani 20 yap uygula de kapat sorun düzelir.
  • gpu kendini yüke göre ayarlıyor, hiçbir sorun yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YAGAMİ-

Catalyst control center`a gir ve oradan Performans`a tıkla sonra AMD Overdrive`a tıkla Lisan sözleşmesi ekranı çıkarsa kabul ete tıkla ve açılan yerden Güç denetim ayarını sona getir yani 20 yap uygula de kapat sorun düzelir.

Bu dediğiniz ayarı zaten yaptım , bu ayarı yapmadan önce far cry 3 te falan 975 olan 925 e düşüyordu . bu ayarı yaptıktan sonra 90-99 arası gpu gezıyor ve hiçbir düşmede olmuyor ama LOL de her daim böyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rert

gpu kendini yüke göre ayarlıyor, hiçbir sorun yok :)

Benimde kendi kendime öyle bir düşüncem var aslında :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: buchosss

quote:

Catalyst control center`a gir ve oradan Performans`a tıkla sonra AMD Overdrive`a tıkla Lisan sözleşmesi ekranı çıkarsa kabul ete tıkla ve açılan yerden Güç denetim ayarını sona getir yani 20 yap uygula de kapat sorun düzelir.

Bu dediğiniz ayarı zaten yaptım , bu ayarı yapmadan önce far cry 3 te falan 975 olan 925 e düşüyordu . bu ayarı yaptıktan sonra 90-99 arası gpu gezıyor ve hiçbir düşmede olmuyor ama LOL de her daim böyle :D

O zaman oyunla ilgili olabilir hocam anlık takılmalar,fps düşüşleri vs. olmuyorsa sorun yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 25 Temmuz 2013; 17:23:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Bu Hız Dengesi Normal mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

O zaman oyunla ilgili olabilir hocam anlık takılmalar,fps düşüşleri vs. olmuyor sorun yoktur.

aynen öyle oyun akıyor yani 70-90 hatta arada 120 fps görüyorum takılma falanda yok :)

• ayarını bozup sistemi boşuna strese sokmanıza gerek yok, 7870xt güçlü bir kart.
  • 7850 gibi bir kart için lol çerez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rert

ayarını bozup sistemi boşuna strese sokmanıza gerek yok, 7870xt güçlü bir kart.

Evet öylede işte o değerleri görünce insanın kafasını kurcalıyor biraz birşeyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

7850 gibi bir kart için lol çerez

7870xt yanlız kart :D , gördüğünüz gibi zaten kart sıcaklıgı 39 yorulmuyor pek . :D ama işte kendini yorma gereğimi duymuyor yoksa bir sorun mu var ? o kafasını kurcalıyor insanın
  • quote:

quote:

7870xt yanlız kart :D , gördüğünüz gibi zaten kart sıcaklıgı 39 yorulmuyor pek . :D ama işte kendini yorma gereğimi duymuyor yoksa bir sorun mu var ? o kafasını kurcalıyor insanın

tamam işte, 7850 bile için çerez bir oyun. Sıkıntı yok. Kartta problem yok. Çok yüklü bir oyun olmadığıdan %30unu bile kullanma gereği duymuyor ultra ayarlarda. nedeni bu

• quote:

quote:

quote:

tamam işte, 7850 bile için çerez bir oyun. Sıkıntı yok. Kartta problem yok. Çok yüklü bir oyun olmadığıdan %30unu bile kullanma gereği duymuyor ultra ayarlarda. nedeni bu

Bende kendi kendime öyle bir düşünmce üretmiştim ama işin bilenlerinden de bunu duymak içimi rahatlattı açıkcası çok sağolun :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.