Arkadaşlar milli gururumuz Toygar Şimşek yakında Nikolai Valuev ile karşılaşmayı düşünüyor. Nikolai Valuev'i yukarıdaki fotograflardan hemen tanıyacaksınız zaten...
Sizce Rocky lakaplı Toygar Şimşek'in şansı ne kadara?
Aslına bakarsanız Nikolai Valuev çok güçlü bir fiziğe sahip ve Toygar'ın şansı yok gibi duruyor ama Toygar'ın çalışma videosunu izleyince ben şansı olabileceğini düşündüm...
Aşağıdaki Toygar'ımızın karşılaşmaya hazırlandığı çalışmaların videosu...
(Şu videoyu düzgün bir siteye upload etsin birisi)
Abicim bu adam fıs bakma böyle kalıplı filan olduğuna...İndirir bizimki eğer isterse...Buadam aldığı kemerlerin çoğunu hile hurdayla alıyo.Karşı tarafın kesin alacağı maçları bu herife veriyorlar...
quote:
Orjinalden alıntı: Godlessfrog
Abicim bu adam fıs bakma böyle kalıplı filan olduğuna...İndirir bizimki eğer isterse...Buadam aldığı kemerlerin çoğunu hile hurdayla alıyo.Karşı tarafın kesin alacağı maçları bu herife veriyorlar...
Evet doğru söylüyor olabilirsin ama Ekşi Sözlük'te Nikolai Valuev için şu yorumlar yapılmış...
# muhtemelen gizli rus deneylerinin sonucu olan sporcu (dramaz, 06.03.2005 23:58) #7046429 !?
# kaya kafa. (tazafacan, 23.02.2006 01:47) #9173115 !?
# iniş pisti gibi alnı olan boksör. 46 maçının 46'sında galip, yanılmıyorsam 33'ünde nakavtla galibiyet almış. bana bi kafa atsa 4 yıl komada yatarım galiba. bana kafa atması için ben trambolinde zıplarken denk getirmesi gerek, ayrı mesele.**
edit: 2 metre 13 santim boyunda ve 140 küsur kg ağırlığında olduğunu da belirtmek gerek. (sunepe kahraman, 21.01.2007 02:01 ~ 28.04.2007 00:14) #10497031 !?
# kendisi ile havaalanında karşılaşma ve hatta gözgöze gelme talihsizliğini yaşadığım canavar görünümlü boksör. efendim iri yarı bir çok insan görebilirsiniz ama hicbirsey bir diğer insanı bu kadar ürkütemez zannedersem. yanına fotoğraf makinasını alıp "aayyy nikolai bey bi hatıra fotografı alsak" demeye kalkan bir diğer rus evladının nikolai abimin sadece bir bakışı ile beraber ne hızla rota değiştirdiğini görseniz şaşırırdınız. en süperi de kendisini korumaya gelen 4 tane yarmanın kendisinin yanında benetton 0-16 reklamlarında oynayan ergenler gibi kalmasıdır. ama o bakışlar.... (bkz: evlerden ırak)