Şimdi Ara

Sizce Bu Buzdolabını Almalı Mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yarın bir buzdolabı almayı düşünüyorum. Siemens markasına yoğunlaştım. Üç kişi yaşıyoruz. Fakat kafama takılan konu herkes kompresöre dikkat et demiş. Ben kompresör kısmından pek anlamıyorum ve baktığım model 483 litre. Siemensteki arkadaşlar üç kişi bu buzdolabına yetebileceğimizi söylüyor. Kompresör konusunda da iyi midir bilemedim. Fiyat olarak 17.500 TL fiyat geçiyorlar. Bütçem 21.000 TL. Sizce almaya değer mi, beni uzun süre götürür mü? Teşekkürler.

https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/solo-buzdolaplari-ve-derin-dondurucular/alttan-donduruculu-solo-buzdolaplari/KG55NCWE0N#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/

• Senelerdir arçelik nofrost kullanıyorduk. Geçtiğimiz 2 ay içinde rahmetli anannemize yeni aldığımız ama kendinin 1 yıl bile kullanamadığı kdn55nwf0n buzdolabına biz geçiş yaptık.
    Baktığınız zaman giriş seviyesi olan bu dolap bile yıllardır kullandığımız arçelik dolaptan işlevsellik kapasite ve tasarruf konusunda bizi çok memnun etti.
    Öncelikle ses olayı yok belki bir iki günde tıkırtılı buz kırma sesi duyarsanız o kadar. Kompresörü kesinlikle sessiz.
    Led konumu gereği dolabın her yerini net görebileceğiniz şekilde aydınlatıyor.
    Raf yükseklikleri ve derinlikleri yeterli oluyor. Özellikle yüksek ve büyük tencereler, kaplar şişeler için.
    Belkide bizi en çok etkileyen tarafıysa sebze meyvelerin dayanma süreleri oldu. Öyle ki maksimum 1 hafta dayanabilen yeşillikler bile bu dolabın sebzeliğinde 2-3 hafta pörsümeden durabiliyor. Özellikle bir kıvırcıkta ve iki elmada denedik.1 ay oldu; kıvırcığı 3. haftada tüketebildik, elmalar hala sağlam duruyor :)
    En güzel yanı da elektriğe yansıması. Kullandığımız dolaptan sonra faturada 18 liraya yakın bir düşme oldu.
    Kısacası çokta düşünmenize gerek yok. Alın geçin kafanız rahat kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dün aldım ürünü. Hayırlısı olsun bakalım. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.