Şimdi Ara

Buzdolabından Leş Kokusu Nasıl Çıkar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba, Hatay'da yaşıyorum ve depremin ardından eşyalarımızı almak için anca 2 ay sonra eve girebildik. Buzdolabı depremin etkisiyle kapısı üstte olacak şekilde arka tarafına doğru düşmüştü, eşyaları indirdiğimiz gün içindeki bütün bozulmuş yiyecekleri çıkarttık gerçekten aşırı ağır bir kokusu vardı. İçi bozulmuş yumurta bozuk yoğurt ve çürümüş et-tavuk doluydu. Eşyaları nakil ettiğimiz gün bozdolabının içini çamaşır suyuyla iyice yıkadık bütün raflarınıda çamaşır suyunun içinde bekletip ovaladık ve o günden beri kapısı açık bir şekilde depoda bekliyor fakat içi hâlâ çok ağır olmasada kötü kokuyor. Bu kokuyu nasıl giderebiliriz yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim kullandığımız buzdolabının fiyatı şimdi yaklaşık 25 bin TL bu fiyatta bir eşyanın çöpe gitmesi şu durumda bizim açımızdan çok kötü olur.







  • Bozuk yiyeceklerin suları dolabın en alt tarafına ve buzluk ile buz dolabı arasındaki ayırıcı katmana akmıştır muhtemelen. Bu kısımlardaki pisliklerin temizlenmesi lazım ayrıca yalıtkan köpüklerin de değişmesi gerekir. Kısaca sökmeniz lazım, görünmeyen kısımlar berbat haldedir muhtemelen. Geçmiş olsun dileklerimle.

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Sağolun, desenize daha çok işimiz var.
  • geçmiş olsun




    Fatih Bank Kombi ve Beyaz Eşya Servisiyoutube
    Buzdolabı nasıl seçilir? Buzdolabı alırken nelere dikkat etmelisiniz bu gibi sorularınızın cevaplarını bu videomuz da bulabilirsiniz Fatih BANK Kombi ve Beyaz Eşya Servisi sizlerin sorularını yanıtlamaya devam ediyor. Sizde sormak istediğiniz sorularınızı https://www.fatihbank.com adresinden sorabilir ayrıca videolarımızın altına yorum yaparakta soru sorabilirsiniz. Ankara'da %100 güvenilir buzdolabı servis hizmeti için bizim ile iletişim kurabilirsiniz. Servis numaramız: +90 542 764 0178 Kanalımıza Abone Olmayı Unutmayın: https://goo.gl/MR8Cbm Ankara Sincan, Eryaman, Etimesgut, Yenikent, Batıkent, Çayyolu ve Ümitköy için servis kaydı oluşturun: https://goo.gl/4VbP97 Diğer Sosyal Medya Linklerimiz: Facebook: https://www.facebook.com/ustamizdiyorki İnstagram: http://instagram.com/fatihbank Twitter: https://twitter.com/fatih_bank
    https://www.youtube.com/watch?v=FM89bvIQW2E
  • Öncelikle geçmiş olsun.

    Dolap arka yüzüne doğru yatmış vaziyette içindekilerle beraber 2 ay boyunca beklediyse eriyen gıdaların suyu, eğer dolap nofrost ise, hava dolaşım kanallarına sızmıştır, ve temizlemek neredeyse imkansızdır. Statik sistemli dolap ise temizlemek daha kolaydır.

    Ayrıca kontrol ettiniz mi bilmiyorum ama arka yüze doğru devrildiği için arkada gaz boruları varsa bunlarda hasar oluşmuş olabilir. Bence dolabı çalıştırıp soğutmasını da kontrol edin temizlikten önce.
  • Temizlik tamir vb den sonra içine kömür koyun 1-2 gün içinde kokuyu aldığını görürsünüz geçmiş olsun Rabbim esirgesin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.