Şimdi Ara

Arçelik VitaminZone modelde Mavi Işık Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 6 ay önce kadar aldığımız buzdolabında vitaminzone diye belirtilen mavi ışıkla ilgili sorum olacak.


    şimdi bu ışık sürekli renk değiştiriyor evet. Mavi-yeşil-kırmızı olarak fakat bu ışık dolap kapağı kapandığında da yanıyor olması gerekmiyor mu? Az önce telefonu dolap içerisine koyup video kaydı başlattım ama kapağı kapattıktan sonra ışığın söndüğünü görüyorum.


    bu ışığın sönmesi normal mi yoksa yanmaya devam mı etmeli?


    teşekkurler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • NightMare_ N kullanıcısına yanıt
    Tamamen pazarlama palavraları işte maalesef

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Cihaz ürünlerin doğal yaşam döngüsünü taklit etmeye yönelik çalıştığı için gece karanlığını da taklit ediyor. Dolayısıyla günün belirli saatlerinde ışık kapanacaktır.


    Aradan birkaç saat geçince,


    Örneğin akşam baktıysanız sabah vakti,sabah baktıysanız akşam vakti tekrar kontrol edin. Mutlaka ışığın yanık kaldığı bir ana denk gelirsiniz.


    Kapıyı kapatıp açınca farklı rengin yandığını görürseniz bu gece döngüsüne girdiğini gösterir. Kapıyı açınca ışık yanması ise sistemin çalıştığını belirtmek amaçlıdır. Kapı kapalıyken ışığın yandığı zamanlarda ise kapıyı açıp kapatınca ışık rengi örneğin mavi ise mavi olarak kalacak ve kapıyı kapattığınızda da yanmaya devam edcektir.


    Yani,


    Kapıyı açıp kapatınca ışık rengi değişiyorsa kapı kapatıldığında ışık söner,bu gece vaktinin karanlığını taklit etme aşamasıdır. Kapıyı kapatıp açtığınızda ışık rengi değişmiyorsa bu durumda kapıyı kapattığınızda ışık yanmaya devam eder,bu gün ışığını taklit ettiği zaman dilimidir. Yani ışık sürekli yanık kalmaz,meyve ve sebzelerin doğal ortamında gece vakti karanlıkta kaldığı da düşünülerek gece karanlığını taklit etme amacıyla ışığın kapandığı zamanlar da olacaktr.


    Saygılarımla...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.