Şimdi Ara

Sizce Bu aracın kmsi orjinal midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/inanilmaz_ama_gercek_8600_km_de_focusWQQaXQQ10964925WQQpXQQdisplayitem arkadaşlar sizce bu aracın kmsi orjinal midir 4 yaşında bir araç için 8.600 km olamaz gibime geliyor aşırı kmden dolayı km düşürmüşler olabilir mi ?

• İnanmak güç ama bakınca anlaşılmayacak gibide değil..
  • aracı almayı düşünüyorsanız gidin bakın zaten kendini belli eder(dreksiyon,gaz pedalı,koltuklardan anlıyabilirsiniz)

bizim aracımızda 2004 model ve 28,000 km de
  • olabilir abimin kayinpederine 2006 yilinda 2000 model accent aldik 70 binde 2.el 2 senede 72.000 yapti. sadece yazin bir kac kez yazliğa gidip gelir sehir ici kullanmaz 9 ay yatar arac. boyle kullanicilarda var sonucta
  • Bilemiyorum fotolardan belli olmuyor aracı görmek lazım.
  • belki doğrudur.Fiyat anormal gibi.
  • Aracın servis kayıtları olduğu yazıyor.

Servise sorarsınız zaten tüm kayıtları çıkar . Kaç kmde servise gelmiş kaç kmde tekrar gelmiş diye hepsini söylerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilandan

İşletmesi hiç kullanılmamıştır.

stepneye de işletme dediler ya helal olsun
  • adam acıklamasını yapmış dogru olabilir
  • İç aksamına bakmalı aşınma oranlarına.Lastikleri orjinal lastiği ise yeni gibi duruyor.Gerçi 4 yılda lastik kullanılmasa bile değişmesi gerek.Olabilir gibi.
  • Bence araç gerçekten o kilometrede ama fiyat yüksek geldi bana,

Benim arabada 2005 model 9,000 km de ama 25,000 de garantiden km sayacı değişti. Satarken nasıl olcak bilmiyorum...
  • kamuda çalışanlar yada şirkette çalışanlar yani altında şirket aracı olanların genelde aracı evinde yatıyor mesela benim eniştemde tıbbi mümessil altında dizel fokus var şirketin kendinede 0 km fokus aldı ama aracı kullanmazlar geçen sene aldılar 3 binde falandır ancak araçları nede olsa mazot beleş neden kendi aracını kullansınlarki? ilandaki arabada normal olabilir adam sadece hafta sonları kullanıyordur bende geçen sene 2005 lacetti bulmuştum araç 12binde idi çok şaşırmıştım.
  • Araba ok gibi duruyor orjinal olduğu belli ama yakından görmekte lazım tabi.
  • Evet fiyat biraz yüksek gibi
  • Fiyatı yüksek ama km'si doğru olabilir. Komşumuzun 9 senelik cliosu daha 27 binde :) Bazen oluyor böyle araçlar. Bir de şu stepne nasıl oluyosa çoğu ilanda işletmeye dönüşüveriyor :)
  • ben de ''ne işletmesi'' demiştim, stepneymiş, istetme dese neyse de, abartmış

bakmak-baktırmak lazım ama km gerçek de olabilir.bi arkadaşım da 2004 model aracını 2 gün önce 16000km'de sattı.

quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

quote:

Orjinalden alıntı: ilandan

İşletmesi hiç kullanılmamıştır.

stepneye de işletme dediler ya helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zooropa -- 16 Ekim 2008; 1:48:09 >

• Geçen sene 94 model skoda formen lx'imizi sattık, orjinal 35 bin kilometredeydi, koltuklar son ana kadar üzerlerinde bir örtü ile kullanıldı alan adam şaşırmıştı abi siz bu koltukları yenimi kaplattınız diye.Araç sadece senede 2 kere yazlığa gitmek için ve arada sırada şehir içinde ihtiyaç olduğunda kullanıldı. gıcır gıcır dı yahu, bak şimdi hatırlayınca hüzünlendim. resmini bulabilirsem ekliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 16 Ekim 2008; 2:03:51 >
  • arkadaşım benim aracım 2001 model ve 36.000 de. daha önce dayımın aracı 1999 model ve 20.000 de idi... bu benzin paraları ile arabaya binmek pek de kolay değil hani.... daha uç bir örnek vereyim 1999 da 96 model doğan slx aracımızı 700 km de satmıştık. böle bir hatayı niye yaptık ben de bilmiyorum ama sattık işte... bu yüzden bana çok garip gelmedi bu ilan.
  • aracın resimleri

• idalı yazmışlar yakından görmek lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.