Şimdi Ara

Sizce Atiba satılmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hep dedim yine dicem bu sene şampiyon olmamızdaki kilit oyuncu ne Gomez ne Q7 ne Sosa onların da katkıları çok fazla ama bence Atiba bu takımda tek yeri doldurulamayacak futbolcuydu.Adam yaşına ve sürekli Kanada'ya gidip gelmesine rağmen büyük bir özveri gösterdi ve bizde gerçekten çok düşük ücret alıyor.Bence satılmamalı.Hatta satılma haberlerini bile okumaya anlam veremiyorum.Bu takımda Oğuzhan dahil satılması konuşulmaması gereken tek oyuncu o.

Şöyle bir gerçek var konuşulan rakamlar doğruysa Gökhan Gönül için 1.5 milyon euro imza parası ve her senelik 2.7 milyon euroluk teklif yapılmış.Maç başı da 20 bin euro denmiş ama Atiba kaç alıyor bilmediğim için eklemedim Yani GG Atibadan her sene 1.7 milyondan euro fazla alacak 4 senede 6.8 milyon euro bir de üstüne 1.5 milyon euroda imza parası vereceksin Yani toplamda 8.3 milyon euro ekstra masrafı var.5 milyon pound yaklaşık 7 milyon euro eder desek.

GG transferi için 8.3 milyon euro harcayacak bir yönetimin takımın en kilit oyuncusunu 7 milyon euroya satması büyük yanlış olur.GG kötü demiyorum ama Atiba kadar formda olmadığı da bir gerçek

• adamın yaşından haberiniz var mı? veya sözleşmesi kaç yıllık?
  • Adami satan yok zaten kendisi gitmek istiyormus.5-6 milyon icin satmaya degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen teklife bağlı açıkçası bende 1 yıl daha kalmasından yanayım fakat eğer iyi para geleceksede fırsatı kaçırmayalım onun kalitesinde ve daha gencini bulabiliriz diye düşünüyorum hatta belkide atiba gittikten sonra yeni gelen futbolcuya atiba kadar iş düşmez önce atibanın arkasını sağlama almak lazım. ben Oğuzhan,Sosa ve Cenk dışında herkesin gözden çıkarılabilir olduğunu düşünüyorum.
  • hala yaş muhabbeti yapanlar var. oruç başınıza vurdu sanırım arkadaşlar. hem pas yüzdesi 99 olacak hem defansı toparlayacak hem pres yapacak hem de yaşı 25 olacak hem tüm maçlara çıkacak maaşı da uygun olacak. biz manc veya real madrid değiliz gençler. bu adam 2 sezon daha üst düzey futbol oynar.

atibayı satan takımı satar.
  • Değerini bulan herkes satılır. Atiba eşsiz bir oyuncu değil. Öyle olsa bedelsiz alamazdık. Daha gencini buluruz ileride de satarız.

• GG 24 yaşında da benim mi haberim yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerine Bradley alınırsa yollanabilir derim. Ama gidip Topal vb. oyuncuları alacaklarsa kalsın.
  • O zaman tüm takımı satılığa çıkartalım Eminim Sosa ve Oğuzhan'a da süper teklifler gelecektir.Bu mantıkla ileriye falan gidemeyiz.Gençlerbirliği,Bursaspor veya Trabzonspor gibi oluruz.Elindeki en iyi futbolcu böyle yerine yenisini buluruz diye satarsa görürüm seneye ben bu takımı
  • O parayı veren varsa sözleşmedi 1 sene sonra bitiyor,satılıp Lucas vs alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosnali23h

hala yaş muhabbeti yapanlar var. oruç başınıza vurdu sanırım arkadaşlar. hem pas yüzdesi 99 olacak hem defansı toparlayacak hem pres yapacak hem de yaşı 25 olacak hem tüm maçlara çıkacak maaşı da uygun olacak. biz manc veya real madrid değiliz gençler. bu adam 2 sezon daha üst düzey futbol oynar.

atibayı satan takımı satar.

aynen öyle , atiba giderse ağır söverim
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

O zaman tüm takımı satılığa çıkartalım Eminim Sosa ve Oğuzhan'a da süper teklifler gelecektir.Bu mantıkla ileriye falan gidemeyiz.Gençlerbirliği,Bursaspor veya Trabzonspor gibi oluruz.Elindeki en iyi futbolcu böyle yerine yenisini buluruz diye satarsa görürüm seneye ben bu takımı

Sosa'ya 15 Oğuzhan'a 30 veriyorlarsa gönderelim. Atiba'nın 1 sene sözleşmesi var. Adam gitmek istiyor zaten. Yaşı 33 olabilir ama 2 sene daha oynar bizde kalırsa. 7 milyona satılsa da sözleşmesi uzatılsa da benim için farketmez. 7 milyona Atiba'nın yeri her türlü dolar.
  • Şenol hoca oyun sisteminde atiba dan daha ofansif pas yönü yüksek oyuncu istiyor. Pas yönü kuvvetli derken atiba %99 pas isabetiyle oynuyor demesin kimse atiba risksiz oynadigi için o pas yüzdesine sajip. Ayrıca adam büyük emek verdi takıma gitmek istiyosa kolaylık sağlanır yeri de dolar her oyuncunun. Büyük ihtimal şenol hoca Nuri şahin transferini isteyecek orta sahayı Nuri Tolgay oğuzhan şeklinde kuracak. Biraz daha defansif oynanması gerektiğinde Tolgay yerine veli oynar. Tabi Nuri yerine Mehmet topal da ( hocanın kafasına çok uymasafa ) alınabilir. Atiba o kadar başarılı oynadiki yeri dolmaz gibi geliyor bazılarına ama hiç merak etmeyin oyuncu satisindan iyi para kazanırsak seneye atiba yı hatırlamasıniz.

• Şenol hoca hariç herkes satılabilir.
  • Abartılı ücretler verilmediği sürece satılmasını istemem ama sanırım kendisi de ayrılmak istiyor.Mecburen bu bölgeye de bir transfer şart, takım içinde maalesef alternatif veya yerini doldurabilecek bir isim yok.
  • Oğuzhan hariç herkes satılabilir.

• şöyle bir gerçek var dediğin şey gerçek değil. bizim yönetimin gg'ye o paraları verebileceğini düşünüyorsanız tanımamışsınız hiç yönetimi. ortada 5 doğru varsa 100 tane şeye inanıyorsunuz.

atiba gitmek istiyorsa gider, gitmek istemiyorsa ve 4m gibi bir fiyat vermişlerse göndermeyiz. 7-8 gibi rakam verirlerse seve seve yollarız

• remiles01 R kullanıcısına yanıt
    Bizim yönetim Gg'e teklif yapmadı mı?Şimdi gidip kulübünden 2 milyon euro alan adama üstelik o adamın ezeli rakiplerden birine gelmesi için 1 milyon euro teklif etmezsin herhalde esas budur yönetime hakaret.Belki tam olarak rakamlar bunlar değildir ama Aziz yıldırım net bir şekilde 2.250 milyon euro teklif ettiklerini ve kabul etmediğini söyledi yani yurt dışından gökhana 5.5 milyon euro senelik verme ihtmali imkansıza yakın olduğuna göre o rakamları veren takım Beşiktaş oluyor işkembeden sallamıyorum yani.Ben de o rakamları vermezler diye düşünüyordum ama her geçen gün gerçek olduğu düşüncesi oluşuyor insanda.Böyle bir transfer takımın dengesini bozar ama diğer türlü de Gg neden gelsin oğuzhana 1.5 milyon veriyorsun diye adam sana 1 milyon euroya gelmez ki.
  • Yanlis bilmiyorsam kendisi gitmek istedigini söylemisti. Cocuklarini Ingiltere'de okutmak istiyor. Bu dogrultuda en iyisi satmak.
    Tabi burada Atiba'nin aciklamasinin ne kadar dogru oldugu da tartisilir.
  • 1m veren de yok 3m veren de. fb'den 2 değil 1.7 alıyordu şimdi 2m+bonus önerdiler. bizim yönetim de büyük ihtimal 2m+bonus verir. gg'ye iki kez paragöz dedi aziz yıldırım. böyle bir ortamda parayı dert edeceğini sanmam gokhan gönül'ün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.