Şimdi Ara

SİZCE ARACIMA İSTEDİĞİM FİYAT NORMAL Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı bir hafta kadar önce ilana koydum. İhtiyacım sebebiyle aynı aracın stationwagonuna geçme niyetim var. Sizce istediğim fiyat normal midir? lütfen sadece laf olsun çamur atayım diye yazanlar yazmasın!!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-full-plusfull-garaj-arabasi-204691886/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 21 Mart 2015; 12:55:04 >

• Bence gayet normal fiyat. Ciddi alıcılar olursa 2-3 bin tl oynama yapılabilir. Bu aralıklar bu fiyatlar iyi. Hayırlısı olsun sizin için.
  • araba çok temiz görünüyor. ciddi alıcılar için çok iyi bence.
  • Sıfır alacaksanız takas fiyatını öğrenin, üzerine 5 bin ilave edin tam fiyatı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot sahibi olarak ve markanın Türkiye'deki algısına bakılınca fiyatınız biraz yüksek gibi, umarım gönlünüzdeki fiyata satarsınız, bir iki galeri gezip üstüne 2-3 bin ekleyip satışa çıkarırsanız işiniz kolaylaşır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 bin calisir

• tahas T kullanıcısına yanıt
    Takas yapabilirseniz kaybınız minimum olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Takas yapabilirseniz kaybınız minimum olur

Kafamdaki bir iki araca takas teklif ettim kabul etmediler.

Kendi ilanımı da ilk 68.500 den açmıştım ve ertesi gün birisi talip olup 67.500 e verin bana diyince acaba ucuz mu oldu diye tereddüt edip inmedim. Belki de iyi bir teklifti ve verip geçmek gerekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 21 Mart 2015; 15:14:12 >
  • peco araba değil.
    bu segmentte alman candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyasdf

55 bin calisir

Sizin yorumda komik olmuş. Gerçi bakıyorum forumda yenisiniz yer edinmek için bol bol mesaj yorum falan gerek tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

peco araba değil.
    bu segmentte alman candır.

binmeden bende aynı yorumu yapardım. Bu devirde hiçbir araca binmeden ve uzun vadeli kullanmadan yorum yapmamak gerek. Bende almandan geldim ve özellikle bir daha gider peugeot alırım. Bunlar beklenti meselesi ve herkesin ki farklıdır.
  • Türkiyede mal alırken öldürülür satarken övülmekten yere göğe sigdirilamaz ama bir gerçekte var aracında 2 parça değişen var fiyati emsallerine göre 2-3 bin aşağı tutsan rahat gider

• güzel araç, hayırlı satışlar
    Umarim makul fiyata degerinde satarsiniz.
    ilk ilani 80 li rakamda vermek yerine şöyle diğer ilanlara baksaydiniz keşke. . Ortalamanin bugünkü rakaminizda oldugunu gorurdunuz. Sonra bu 2. Eller niye yukseliyor diyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Türkiyede mal alırken öldürülür satarken övülmekten yere göğe sigdirilamaz ama bir gerçekte var aracında 2 parça değişen var fiyati emsallerine göre 2-3 bin aşağı tutsan rahat gider

ticaretin kanunu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mydoneoz1

Umarim makul fiyata degerinde satarsiniz.
    ilk ilani 80 li rakamda vermek yerine şöyle diğer ilanlara baksaydiniz keşke. . Ortalamanin bugünkü rakaminizda oldugunu gorurdunuz. Sonra bu 2. Eller niye yukseliyor diyoruz...

68.500 du o yanlış yazmışım pardon:)

• Ben D Sınıfı ve 2 değişeni olan pejo alırsam , piyasadan uygun almak isterim. Fikrim budur hacı...

• Acikcasi ilan tutarsiz olmus.Basta disardaki vuruk,cizik araclarla kiyaslamayin demissiniz sonrada 2 parca degisen var demissiniz.Ilk mesaji okuyan degiseni gorunce ooo diyip hemen kapatabilir.

Garaj arabasi olmasi iyi ama fazla abartmamak gerek.

Birde ilanlarda daha resmi konusma tarzi ve karisiklik olmazsa daha iyi olur.Onun disinda arac gayet temiz.
  • Birde soyle bir durum var. Ben aynı aracın sw nunu ne hikmetse bizim memlekette daha az tutsada aynı fiyata bile bulamıyorum. Baktığım araç sahiplerinden kimse de taviz vermiyor.

D sınıfı station wagon ve peugeot, kesinlikle ve kesinlikle sizin aracınızdan daha kıymetli olamaz, gerçek satıcıdan uygun fiyata almalısınız yoksa kaybınız yüksek olur ne yazık ki..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.