Şimdi Ara

SİZCE APOLLO HOCA NEDEN YALAN SÖYLEDİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst Edit: Olay nedir diye merak edenler için Apollo'nun açtığı konu => https://forum.donanimhaber.com/ben-2-senelik-doktor-bir-agabeyinizim-sorularinizi-sorabilirsiniz--156261031

@A NEW LIFE hocamın Apollo'yu patlatmasıyla birlikte Apollo'nun maaşıyla ilgili söylediği yalan deşifre olmuştu.

https://forum.donanimhaber.com/alttaki-tip1-konusuna-tiklamadan-once-buna-tikla-apollo-hoca-patladi-ankaratipli-galip--156263579 @Beyacun Çekmezoğlu (sizin EA ile ilgili sorunuzu konumda gördüm, birazdan ilgileneceğim) hocam ise bu konuyu açmıştı.

Peki sizce Apollo hoca dün neden yalan söyledi?

A) Gerçekten doktor olmasına rağmen kasıtlı olarak yalan söyledi.

B) Gerçekten doktor ama yakını tıp kazansın diye kasıtlı olarak yalan söyledi.

C) Doktor değil ve Ankara Tıplıya gıcık olduğu için konu açtı ama söylediği yalanı unuttuğu ve profili herkese açık olduğu için patladı. 😂😂😂

D) Doktor değil ve yakını tıp kazansın diye yalan söyledi ama bu ortaya çıktı. SİZCE APOLLO HOCA NEDEN YALAN SÖYLEDİ? 

• C d değil çünkü gerçekten doktor, A ya da B fakat bunu da ayrıştırırsak B seçeneği daha yakın geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A mı diyim B mi diyim C mi diyim

• Cevap veriyorum: Yalan söylemedi, kira konusunda adamı delirttiler, 60k kazanıyorum siz kendinizi düşünün yazmak zorunda kaldı. Asgari ücretli adamların liberal ekonomi savunup, kirayı ev sahibi t*şağının keyfine göre belirler demesine katlanamadı.

Özet kazandığım para 40k, yeni mezun doktorum. Temizlikçi 30k alıyor. Ek nöbet tutarsam elbette 5-6 bin daha kazanıyorum.

Bu konu da burada kapansın.

Bordrom burada:

SİZCE APOLLO HOCA NEDEN YALAN SÖYLEDİ?

Buna teşvikten 10-13k gibi bir para ekleyin, aydan aya değişiyor. Maksimum 15 gördüm, minimum 8 gördüm. Değiştiği için 10 alın. Bordrom burada, hala ne tartışılıyor bilmiyorum, e devletten kestim attım. İsterseniz 15'inde de banka hesabından ss atarım. Yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A9B6973B -- 11 Temmuz 2023; 18:52:8 >

• apollo aslında ankaratıplı hocanın yan hesabı. ankaratıplı hoca zamlı maaşları etkili bir şekilde duyurmak için böyle bir yol izledi (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanyks22yd -- 11 Temmuz 2023; 18:55:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu büyüklük can sıkmaya başladı

• Hani appollo'yu tanımıyordun? SİZCE APOLLO HOCA NEDEN YALAN SÖYLEDİ? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    SİZCE BU KİM?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt

Üç lafından ikisi yalan biri şüpheliSİZCE APOLLO HOCA NEDEN YALAN SÖYLEDİ? 

• ya arkadaşlar siz bilmiyorsunuz bu elemanı. eski nicki inekmatur, sınava hazırladığı senelerde de gelip trollük yapar dururdu. sizle eğlenip kudurtmak için konu açtı. eleman gerçekten de doktor ama. ege tıp mezunu.

google'a inekmatur dh yazın çıkıyor eski konuları. sürekli hesap açar banlanırdı. psikolojik sıkıntılı.

• İnekmatursa yalan değil ama inekmatur böyle iki ithama hesabını kapatıp kaçacak bi adam da deil…
    İnekmatur çakması rakip eleyici bişe olabilir…

• Ekleme: Konusunda iki yıllık doktor olduğunu söylemişti şimdi yeni mezun olduSİZCE APOLLO HOCA NEDEN YALAN SÖYLEDİ?  yeni fark ettim.

• nerde görsem tanırım. inekmatur bu. adam 100 kere böyle kaçtı veya banlandı nasıl değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.