Şimdi Ara

Sizce Alttaki Tüketici Hakem Heyetini kazanabilir miyim? Tecrübeli arkadaşlar yoruma bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tüketici Hakem heyetine Alttaki gibi bir basvuru yaptim. Sizce bu basvurunun lehime cikma olasiligi nedir? Tecrübeli arkadaşları bekliyorum.,

Ayagımın durumu ise ektedir, midesi kaldirmayan arkadaslar acmasin lutfen.

https://imgur.com/a/9VIHuqr

• Başvurunuzun lehinize sonuçlanma olasılığı oldukça yüksek görünüyor; çünkü olayda ayıplı hizmet unsurları açık şekilde mevcut. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 13. maddesi uyarınca, bir hizmetin ayıplı sayılabilmesi için “sözleşmede kararlaştırılan niteliklere aykırı” olması veya “tüketiciye sağlanması gereken faydayı sağlamaması” yeterlidir. Sizde, tırnak batması tedavisi amacıyla başvurulan güzellik merkezinde yapılan işlemler tıbbi nitelikte olmasına rağmen, hizmetin yetkisiz personel tarafından verilmesi, sağlık kuruluşu onayı olmadan “tedavi” ifadesiyle pazarlanması ve uygulama sonrası durumun kötüleşmesi (ağrı, enfeksiyon, ödem, şekil bozukluğu) ciddi ayıp teşkil ediyor. Bu durumda heyet, ücretin iadesine veya kısmen/ tamamen tazminata karar verebilir. Ancak nihai karar, sunduğunuz tıbbi rapor, fotoğraf ve belge gibi delillerin yeterliliğine bağlıdır; belgeleriniz açık, tutarlı ve uygulama sonrası zararı net gösteriyorsa lehine karar çıkma ihtimali oldukça yüksek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.