Şimdi Ara

Sizce alınır mı bu cihaz değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sinema sistemi olarak edifier da 5000 pro kullanmaktayım. Ondan gayet memnunum. Pek kullandığımda söylenmez zaten. Müzik sistemi olarak Edifier x600 kullanıyorum. Cihazdan memnunum. Fakat odam sanırım biraz büyük kaçtıki cihaza basslar yetmiyor gibi bana. Uydularından hiç bir şikayetim yok. Ama basslar ibraz daha derin hissedilse hoşuma gitmez değil. Youtubede gezerken s530 d yi gördüm. Edifierin bir çok cihazını özellikle c serilerini dinledim fakat bunu hiç dinleme fırsatım olmadı. Dijital ayrıca bu cihaz. Alsam sizce yeter mi bana. 25 metrekarelik oda belki dahada büyük olabilir tam emin değilim. Şu videoyu izleyince sesine hayran kalmadım değil doğrusu değer mi sizce x600 üzerine ?

https://www.youtube.com/watch?v=uqcdNGo3r60

• Mobil olarak izleyemedim ama ben değmez diye düşünüyorum. Tavsiyem Audio Engine A5+ veya M-Audio Bx8 D2 gibi bizzat hâlâ üzerinde araştırma yaptığım prof. monitör hoparlörler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

Mobil olarak izleyemedim ama ben değmez diye düşünüyorum. Tavsiyem Audio Engine A5+ veya M-Audio Bx8 D2 gibi bizzat hâlâ üzerinde araştırma yaptığım prof. monitör hoparlörler.

Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Çokta profesyonel tercihlere kaymak istemiyorum. Kayıt Yada stüdyo işleriyle aram pek iyi değil. Bana daha karakteristli hoporlörler lazım. Monitörler biraz ruhsuz oluyor :D edifierin ses karakteristliğini hep sevtim o yüzden bu markadan pek vazgeçmiyorum. Birde ekstradan bassa ihtiyaç duymuyor değilim ara sıra. Yakında müstakil eve taşınınca sanırım müzik sistemi için x600 den daha güçlü bir sisteme geçmem şart olacak.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.