Merhaba arkadaslar AÖF ilahiyat fakültesi ögrencisiyim. Okudugm bölüm ilahiyat,Simdi ben Polonya'da üniversite okumak istiyorum. PC Prog.egitimi aliyorum ve kendimi bu alanda yetistirmek istiyorum yani ilahiyat bölümünü acickasi pek istemiyorum.istedigim Pc programlama. bende burada acik ve net konusmak gerekirse ders calismyiorum. 2 Yillik üni 4 sene oldu bitiremedim. tabi bunda bu bölümü istememenin sebepide vardir diye tahmin ediyorum. Ailemde bana bu okuma ve calisma ile Yurt disinda yapamazsin. ne yer ne icersin hadi onu gectim sifirdan alfabeyi ögrenip anlayip okuyup derslerni anlayacaksin hocalarla konuscaksn birde sinavlari vereceksin hele ki PC muhendisligi cok daha zor diyor ama benim hep aklimda yani kafamda hep yurt disinda üni okumak var.Ailem bana burada iyi kötü okulunu yarilamissin bitir diplomanai al sonra istersen git, simdi gidersen burayi da silersin orada da yapamazsan ortada kalirsin diyor Acaba ailem hakli mi ? yapabilirmiyim. Kafamda da kendi kendime hep PC prog.bölümü istiyrm gidersem calisacagm diyorum ama ailemin dedikleri de kafamida hep duruyor :/ cunku babam daha once tek basina almanyada gitti kaldi zorluklarini biliyor hele ki avrupa cok daha zor diyor.. Sizce napmaliyim siz olsaniz bu durumda naparsniz
quote:
Orijinalden alıntı: Kayra Han.
Kendinden emin bile değilsin. Bence Türkiye'de kalman daha mantıklı hele birde Polonya gibi bir ülkeye gidiceksen 2x zor senin için ayrıca lehçe çok zor bir dildir bunuda mı araştırmadın. Gidiceksen Rusya'yı öneririm.
Sen zaten Rusya'ya gidiysn dostum Biliyrm:) evet lehçe zor dil biliyorum onu da zaten ama aradayim aslında kafamda gitmek var ama ailem oyle deyince ister istemez tereddüt ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kayra Han.
Kendinden emin bile değilsin. Bence Türkiye'de kalman daha mantıklı hele birde Polonya gibi bir ülkeye gidiceksen 2x zor senin için ayrıca lehçe çok zor bir dildir bunuda mı araştırmadın. Gidiceksen Rusya'yı öneririm.
Sen Rusya'da hangi üniversite hangi bölüm okumayi planliyorsun ? Kayit yaptirdin mi ? Ne kadar ödedin ?