|
Bildirim

|
Celladına aşık olmuş bu millet, beyinlerini kiraya vermişler baksana ben sizi topluca sattım dese adamın biri, vardır devlet aklı bir bildikleri der şükreder otururlar TV'nin karşısında
|
|
Baksanıza adamlar KVKK danışmanlığı veriyor ama KVKK'nın içinden geçmişler. Keza bu sızan bilgiler yüzünden çocuklar da dahil olmak üzere birçok kişi şantaj mağduru oldu, insanlar şirketler bu bilgileri kendi çıkarları için yasadışı şekilde kullandılar. Çoluk çocuğun elinde dolaştı bu bilgiler...
Neresinden bakarsanız bakın büyük fiyasko. Başka yerde olsa istifalar silsilesiyle sonuçlanacak büyüklükte bir olay bizde siyasi yüzsüzlükle sonuçlandı. Öyle ki resmi onaylı sahte diplomalar bile dolaştı bu ülkede. Sahte doktorlar sizi muayene etti, kimisi ameliyatınıza girdi, sahte mühendisler proje onayladı, sahte avukatlar davanıza baktı... Ve yine kimse istifa etmedi. Okullarda katliam yapılıyor; aile bakanı hala koltuğunda, milli eğitim bakanı hala koltuğunda... Yani bu kadar ciddi ihmaller, güvenlik açıkları oluyor; kimse sorumluluk almıyor. Herşey yolundayken en sorumlu benim, sorumsuzlukları kaynaklı sorunlarda ortada yoklar. Siyasetin özeti. Kandırıldık deyip devam edebiliyorsunuz, insanlar da ha tamam o zaman senlik birşey yok diyor. Eşek olana semer vuran çok olur, ne diyeyim. |
evin anahtarını da verseydiniz |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Eylül 2026; 11:50:01 > |
|
|
evin anahtarını da verseydiniz |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGGLING -- 16 Eylül 2026; 13:52:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Öyle değil o cevap '1000 yıllık devlet aklı senin kafan basmaz' . |
|
AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / asus rog astral rtx 5090 white oc edition / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
|
|
10000 yıllık değil miydi hocam? Çok düşünmemek lazım devletimiz en iyisini bilir. |
|
küçük kuzenlere hep olası bi tehdit veya rahatsız hissettiğiniz anda ne olursa olsun, ne derse desinler bize geliyorsunuz diye uyarıyoruz. İnternette cirit atan bilgilerle çocuklar hedef alınabiliyor. Kızmak en kolayı lütfen güven aşılayınız. |
|
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|