Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.812
Cevap
98
Favori
292.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benimde bir sıkıntım var firmware upgrade yapmaya çalışırken şu hatayı alıyorum sebebi nedir? Kullandığım dosyanın doğru olduğunu düşünüyorum.

    "GÜNCELLEME BAŞARISIZ... Upload edilen dosya router tarafından kabul edilmiyor."
  • Merhabalar hayatımda ilk kez böle bir sorun yaşıyorum bundan 4 gün önce netim gitti müşteri hizmetlerini aradım modemi resetlememi söyledi arayüze girip kurulumu yaptı net düzeldi ne wi-fi üzerinde sıkıntı var ne de ethernet bağlantısı herşey normal ertesi gün ethernet üzerinden bağlantı hiç bir şekilde mümkün değildi wifi üzerinden giriyordu ama online oyun açınca wifi bağlantısını kesiyordu tekrar aradım tekrar resetleyip kurulum yaptı yine düzeldi yine sıkıntısız çalışıyor 1 gün sonra yine gitti kesinlikle net alt yapı kaynaklı değil ip alıyorum nette problem yok modemden kaynaklı olduğu kesin model no su W8951-ND işin ilginç tarafı ben burada hiçbir şekilde modem arayüzünede giremiyorum çıldırıcağım artık Tp link bir yardımcı ol sorun ne olabilir.

    Not ethernet kablosu kaynaklı bir sorun değildir bilginize
  • Modemim TP Link VR400 marka ve ac desteği var. Ama repeaterım asus marka ve ac desteği yok. 70 mbit hızım var. Repeater modemin dibine olsa dahi en fazla 35 mbit verebiliyor yani hızı 2 ye bölüyor. Şimdi ben bu repeater yerine AC destekli TP link marka bir repeater alsam hızın hepsini dağıtabilir miyim?
  • yedinumara kullanıcısına yanıt
    yedinumara merhaba,

    Bu bağlantıyı dış ortam access pointleri ile yapabilirsiniz. TL-WA7210N model numaralı ürünlerin dışında daha güçlü olan CPE210, CPE220 model numaralı ürünleri kullanmanızı tavsiye ederiz. 1 cihaz ile sinyali görmemesi durumunda karşılıklı olarak 2 adet biri verici biri alıcı olacak şekilde kurarak kullanmanız gerekebilir. 2 cihaz karşılıklı olarak belirttiğiniz mesafede bağlantı sağlayacaktır fakat cihazları binanın çatısına yerleştirip birbirlerine bakacak şekilde yerleştirebilirseniz daha kesintisiz bir bağlantı alabilirsiniz.
  • akustikcandir kullanıcısına yanıt
    akustikcandir merhaba,

    Bize özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilir misiniz ? Konu hakkında sizlere bir mail yönlendireceğiz. Mailde ki talimatları uygulayarak durumu tekrar kontrol etmenizi rica ederiz.
  • aslanetta A kullanıcısına yanıt
    aslanetta merhaba,

    TP-Link olarak Wireless Router cihazlarımız, Ana cihazdan interneti kablolu olarak alıp sonrasında hem kablolu hem kablosuz olarak dağıtabilir.

    Access Point kategorisidne yer alan modellerimiz ise ana cihazdan interneti kablosuz olarak alıp sonrasında hem kablolu hem kablosuz olarak dağıtabilir.
  • Ysnsrfglu merhaba,

    Sizlere daha sağlıklı yardımcı olabilmemiz için ürününüzün model numarasını iletebilir misiniz ?
  • nofxius kullanıcısına yanıt
    nofxius merhaba,

    Serviste ki cihazınız ile ilgili detaylı bilgileri veya şikayetlerinizi direkt olarak support.tr@tp-link.com adresine iletebilirsiniz.
  • mota M kullanıcısına yanıt
    mota merhaba,

    Son durum hakkında tekrar bilgi iletebilir misiniz ? Gecikme için üzgünüz. Probleminiz devam ediyor ise hızlı bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağız.
  • Windows NT kullanıcısına yanıt
    Windows NT merhaba,

    Mail adresinizi özel mesaj üzerinden iletebilir misiniz ? Bu konu hakkında tarafınıza bir mail göndereceğiz. Mailde yer alan talimatları uyguladıktan sonra durumu tekrar kontrol etmenizi rica ederiz.
  • Fornacis F kullanıcısına yanıt
    Fornacis merhaba,

    Ürünün model numarasını donanım versiyonunu ve hangi yazılımı yüklemeye çalıştığınızı iletebilir misiniz ?
  • kesin09 kullanıcısına yanıt
    kesin09 merhaba,

    Yazılımsal bir problem olabilir. Cihazın band genişliği yeterli gelmiyor olabilir. Online oyunlarda kullanılan internet trafiği cihaz için yeterli gelmiyor olabilir.

    Öncelikle yazılımsal olup olmadığını anlamak için cihazın yazılımını güncelleyerek tekrar kontrol etmelisiniz.

    Bizlere özel mesaj olarak mail adresinizi iletebilirseniz bu konu hakkında sizlere gerekli talimatları yönlendirebiliriz.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    ALBAY merhaba,

    Repeater, Range Extender gibi cihazlar hızı tam olarak birebir vermeyebilir. Tabi ki band genişliği yüksek olan bir cihazla hızı daha fazla alabilirsiniz ama net olarak 70Mbps verir diyemeyiz.

    Bu tip durumlarda en ideal çözüm powerline ürünlerimizdir. Elektrik hattı üzerinden interneti kesintisiz bir şekilde taşımaktadır.

    Powerline tanıtım videosu:http://www.kolaykurulum.net/Products/300Mbps-AV500-WiFi-Powerline-Extender-Baslangic-Kiti-detail-1107

    Powerline modellerimiz:http://www.tp-link.com.tr/products/list-18.html?filterby=4893&page=1

    Yukarıda yer alan linklerden inceleyebilirsiniz.




  • http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn723n-150-mbps-n-kablosuz-wps-mini-usb-adaptor-p-BD130969

    Bu urununuzu almayı düşünüyorum. Evimde 35 mbps internet var masaüstü bilgisayar için alacağım. Hızın yüzde kaçını alabilirim? Odalar arası mesafe 10 metre. Oyun amaçlı da kullanacağım. Ping veya kesintim olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2936C6278 -- 22 Eylül 2017; 17:1:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    Merhabalar tp-link akıllı priz hs110 modeline sahibim cep telefonumdaki kontrol uygulaması olan KASA ısimli uygulamayı zorla kullanıyorum çünkü Türkçe değil. Kaç aydır Google play storeden Türkçe desteği getirilsin diye geri bildirimde bulunuyorum ama cevap veren olmadı bu konuda yardımınızı bekliyorum.





    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tplink.kasa_android

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

    aslanetta merhaba,

    TP-Link olarak Wireless Router cihazlarımız, Ana cihazdan interneti kablolu olarak alıp sonrasında hem kablolu hem kablosuz olarak dağıtabilir.

    Access Point kategorisidne yer alan modellerimiz ise ana cihazdan interneti kablosuz olarak alıp sonrasında hem kablolu hem kablosuz olarak dağıtabilir.

    Ev kullanımı için hangi TP-LINK router modelini önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Archer VR200 kullanıyorum.Wifi de lag problemi oluyor. Özellikle android oyunlarda sürekli lag oluyor ve bir süre sonra oynanmaz hale geliyor. Problem nerde olabilir??
  • rwenky merhaba,

    Bahsettiğiniz yapı için wireless adaptör kullanmanızı önermiyoruz. Hız konusunda tam olarak net kadarlık bir kayıp yaşanır söyleyemeyiz fakat online oyunlarda ping sorunu yaşayabilirsiniz. Bu tip yapılarda en iyi çözümümüz powerline modellerimizdir. TL-WPA4220KIT model numaralı ürünümüzü inceleyebilirsiniz. Powerline ürünleri elektrik hattı üzerinden interneti modemin bulunduğu noktadan dairenizde herhangi bir noktaya kesintisiz bir şekilde taşıyabilir.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    dr20mouse merhaba,

    Bu konuda ki talebinizi ilgili birimlerimize iletiyor olacağız.
  • aslanetta A kullanıcısına yanıt
    aslanetta merhaba,

    TL-WR841N, TL-WR940N, Archer C20 gibi modellerimizi inceleyebilirsiniz.

    http://www.tp-link.com.tr/products/list-9.html linkinden ürünlerimizi görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.